Επίθεση στον Πέρεθ από τους γονείς του Κασίγιας

Μπορεί ο Ικερ Κασίγιας να αποχαιρέτησε την Ρεάλ Μαδρίτης με δάκρυα στα μάτια και με την υπόσχεση, πως όπου και να πάει θα την "κουβαλάει" μαζί του, όμως η μητέρα και ο πατέρας του, ανέλαβαν την υπεράσπισή του, περνώντας στην αντεπίθεση.



Ο Χοσέ Λουίς, 57 ετών και η Μαρί Κάρμεν, 56, σε συνέντεξυή του στην "El Mundo", επιτέθηκαν στον Φλορεντίνο Πέρεθ.

"Ο Λορέντσο Σανθ και ο Ραμόν Καλντερόν συμπεριφέρθηκαν καλά στον Ικερ, όμως στον Πέρεθ δεν άρεσε -είπαν χαρακτηριστικά οι γονείς του Κασίγιας-. Αυτός ο πρόεδρος

δεν τον αγάπησε ποτέ γιατί δεν ήταν ψηλός. Πάντα είχε την ιδέα να πάρει στην Ρεάλ Μαδρίτης τον Μπουφόν".

Γεγονός πάντως είναι, ότι παρά τις κατηγορίες αυτές, ο Ικερ Κασίγιας, ιδιαίτερα στις τελευταίες σεζόν, δεν στάθηκε αντάξιος των προσδοκιών και του ονόματός του.

"Αναγκάστηκε να υπομείνει πράγματα για τα οποία δεν έχει μιλήσει ποτέ-συνέχισαν-. Εχει υποστεί ψυχολογική πίεση, γνώρισε μία διαφορετική μεταχείρηση από τους άλλους παίκτες και τα τελευταία χρόνια διασύρθηκε με τρόπο εντελώς άδικο. Ο Πέρεθ οργάνωσε μία εκστρατεία σπίλωσης του Ικερ και από το 2010 και μετά είχε την υποστήριξη αρκετών μέσων ενημέρωσης και αρκετών δημοσιογράφων."

Ομως τα λάθη του ΠέρεΘ, σύμφωνα με τους γονείς του Ικερ Κασίγιας, δεν τελειώνουν εδώ. Το μέλλον του στην Πόρτο, δεν φαίνεται να τους βρίσκει σύμφωνους.

"Μεγάλο μέρος του λάθους για το αντίο του Κασίγιας στην Ρεάλ, ανήκει στον Φλορεντίνο Πέρεθ -τόνισαν-. Προφανώς ο Ικερ είχε διάφορες προτάσεις, αλλά ο Πέρεθ δεν ήθελε να πάει σε μία μεγάλη ομάδα, δεν ήθελε ο Ικερ να γνωρίσει επιτυχία. Η Πόρτο είναι στο επίπεδο μίας ομάδας της δεύτερης κατηγορίας, ο Ικερ άξιζε μία ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα. Ενας πρωταθλητής κόσμου, δεν μπορεί να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Πόρτο."

Keywords
Τυχαία Θέματα