ΠαμπορίδηςVsΝικόλα:Πρίγκιπας ψεύδους -Διολισθαίνει σε ύβρεις

Αιχμηρές δηλώσεις του Υπουργού Υγείας Γιώργου Παμπορίδη, σε σχέση με τη δημοσιοποίηση σήμερα από το επιτελείο Νικόλα Παπαδόπουλου, πρακτικών με δηλώσεις του κ. Παμπορίδη σε διευρυμένη συνεδρία της ΟΕΒ, το 2016.

«Μετά λύπης μου παρακολουθώ τον κ. Νικόλα Παπαδόπουλο και το επιτελείο του, να υποπίπτει από ολίσθημα σε ολίσθημα», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Υπουργού σχολιάζοντας τη σημερινή δημοσιοποίηση των πρακτικών από το επιτελείο Παπαδόπουλου.

Ο κ. Παμπορίδης κατηγόρησε τον υποψήφιο Πρόεδρο

της Δημοκρατίας Νικόλα Παπαδόπουλο, ότι «μεταχειρίζεται μη αληθείς αναφορές, προσπαθώντας να δημιουργήσει εντυπώσεις και θέμα από εκεί που δεν υπάρχει».

«Αρχικά είπε ότι μας έχει ηχογραφημένους, τελικά είναι πρακτικά μίας δημόσιας τοποθέτησης σε εκδήλωση της ΟΕΒ. Μετά, μας είπε ότι πρόκειται για ηχογράφηση από κάποιο μέλος της ΟΕΒ», κατάγγειλε ο κ. Παμπορίδης και κάλεσε τους πολίτες να δουν τι δήλωνε τον Ιούλιο του 2016, τρεις μέρες πριν τη σύσκεψη πολιτικών αρχηγών όπου αποφασίστηκε η μορφή του ΓΕΣΥ.

Επικαλέστηκε, παράλληλα, συνεντεύξεις του σε εφημερίδες το 2015, που δήλωνε ότι «πρέπει να είμαστε έτοιμοι αν δεν λειτουργήσει το μονοασφαλιστικό να το μετεξελίξουμε σε κάτι άλλο».

«Όταν άκουσα τον κ. Παπαδόπουλο να μιλά για ηχογραφημένες δηλώσεις μου, έδωσα τόπο στην οργή και έδωσα περιθώριο χρόνου να διορθωθεί το λάθος. Μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι αντί να σιωπήσουν, επιχειρούν να δημιουργήσουν θέμα από εκεί που δεν υπάρχει. Τα περί ανακόλουθου υπουργού τού τα επιστρέφω, είναι ντροπή που δεν παραδέχεται το λάθος του, ανακόλουθος είναι ο ίδιος, και κατέληξε:

«Είναι πρίγκιπας του ψεύδους και της λάσπης», κατήγγειλε ο Υπουργός, για να μιλήσει ακόμα και για μισθοφόρους λάσπης, ενώ κατάγγειλε ότι άτομα που είναι κοντά στον κ. Παπαδόπουλο, ασκούσαν πιέσεις σε σχέση με το ΓΕΣΥ.

Οι δηλώσεις του Υπουργού, στο βίντεο στο πάνω μέρος της είδησης.

Άμεση απάντηση Επιτελείου Νικόλα Παπαδόπουλου

Το επιτελείο Παπαδόπουλου αντέδρασε άμεσα στις καταγγελίες Παμπορίδη, εκδίδοντας την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο Γιώργος Παμπορίδης αντιλαμβανόμενος ότι διαψεύδεται από την αλήθεια, τις αποδείξεις και τα πρακτικά, διολισθαίνει για μία ακόμα φορά στον κατήφορο των ύβρεων.

Δεν αξίζει να ασχοληθούμε μαζί του περισσότερο»

Keywords
Τυχαία Θέματα