Επίθεση με βιτριόλι: Πέμπτο χειρουργείο για την 34χρονη-Τι είπε η μητέρα της

Στο πέμπτο χειρουργείο υπεβλήθη η 34χρονη Ιωάννα, θύμα της φρικιαστικής επίθεσης με βιτριόλι που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η μητέρα της Ιωάννας, μιλώντας σε ελλαδικό ΜΜΕ αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της κόρης της δήλωσε πως το πέμπτο χειρουργείο πήγε καλά ωστόσο ο δρόμος μπροστά τους είναι μακρύς ακόμη.


«Καλά πήγε το χειρουργείο έχουμε όμως έχουμε δρόμο ακόμη» ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα της Ιωάννας. Όσο για την ψυχολογία της Ιωάννας η μητέρα της ανέφερε πως υπάρχουν στιγμές που είναι λίγο καλύτερα και στιγμές που πέφτει ψυχολογικά με την ίδια να μη φεύγει λεπτό από το πλευρό του παιδιού της.
Από εκεί και πέρα από το θάλαμο του νοσοκομείου, η Ιωάννα, η γυναίκα που δέχτηκε την εγκληματική επίθεση εναντίον της με βιτριόλι, και σημαδεύτηκε για πάντα, περιγράφει τα γεγονότα αλλά και τα συναισθήματά της, μέσω του δικηγόρου της, σε βρετανικό ειδησεογραφικό πόρταλ.

Με τίτλο: «Μία επίθεση με οξύ που συγκλόνισε την Ελλάδα» η News Times Daily News παρουσιάζει επί της ουσίας τα πρώτα λόγια της 34χρονης Ιωάννας από το νοσοκομείο τα οποία μεταφέρει ο δικηγόρος της.

Στην ερώτηση τι θυμάται από εκείνη την ημέρα, απαντά, πως ενώ περίμενε το ασανσέρ για να πάει στο γραφείο της, μια γυναίκα με μάσκα, χωρίς να ανοίξει το στόμα της, της πέταξε μία πολύ μεγάλη ποσότητα καυστικό υγρό. Και πως το μόνο που ένιωθε εκείνη τη στιγμή ήταν ανυπόφορος πόνος και κάψιμο. Λέει ότι δεν είχε δεχθεί ποτέ απειλές από κανέναν και ότι δεν μπορούσε να σκεφθεί ποιος της το έκανε αυτό, αφού δεν είχε προβλήματα με κανέναν.

Για την κατηγορούμενη διευκρινίζει πως δεν ήταν φίλη της, ήταν απλά μια γνωριμία που την είχε δει 5 ή 6 φορές στα σόσιαλ και για τον άνδρα, πως δεν τον είχε δει ποτέ.

Στην ερώτηση ποιο μήνυμα θέλετε να στείλετε στην γυναίκα που σας επιτέθηκε, η Ιωάννα, απαντά: «Το μόνο πράγμα που θα ήθελα να μου πει είναι γιατί κατέστρεψε όλη τη ζωή».

Τέλος ευχαριστεί όλους όσους της στέλνουν ευχές για ανάρρωση. Καθώς όπως λέει, παίρνει δύναμη κουράγιο και θάρρος να αντέξει όλα όσα της έχουν συμβεί.

Στο μεταξύ, σημειώσεις γεμάτες απειλές και ασυναρτησίες της 35χρονης που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα ανακάλυψε η αστυνομική έρευνα.

Σε αυτές τις σημειώσεις, αποτυπώνονται οι σκέψεις της για έναν άντρα που έχει στο μυαλό της αλλά και τις υποψίες για κάποια γυναίκα που «του κολλάει».

«Με αυτόν πορεύομαι. Ξαφνικά εκεί που είναι μόνος του και θέλει να με δει, κάποια του κολλάει, αλλά δεν κάνει κάτι. Έχουν ‘κρατήσεις’ τα χαρτιά του. Θα μεσολαβήσει άλλος άντρας, θα το μάθει και θα γίνει κολλιτσίδα μου. Μετά θα ρολάρει και θα χωρίσουμε κάποια στιγμή» και «Σκέφτεται κάποια πράγματα, εγώ θα κάνω αλλαγές και θα απομακρυνθώ. Λόγω απόστασης πεσμένος συναισθηματικά. Θα αντιμετωπίσει θέμα υγείας μαμά. Εκεί που θέλει να με δει, μπλοκάρει».

Πηγή:Ελεύθερος Τύπος

Keywords
Τυχαία Θέματα