Επιτακτική ανάγκη η δημιουργία πάρκου τροχοσανίδας λέει ο Δήμος Λάρνακας

Η δημιουργία του Δημοτικού Πάρκου Τροχοσανίδας και Τροχοπεδιλισμού - Skate Park, αποτέλεσε επιτακτική ανάγκη αφού αρκετοί συνδημότες μας και νέοι της πόλης ασχολούνται με το skateboard, λέει ο Δήμος Λάρνακας.

Τα εγκαίνια του Skate Park πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη από τον Δήμαρχο Λάρνακας Ανδρέα Βύρα και τον Αντιπρόεδρο του ΚΟΑ

Κωστάκη Κουκουλή.

Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας, μέχρι τώρα δεν υπήρχε κατάλληλα διαμορφωμένος  χώρος με αποτέλεσμα, όσοι ασχολούνται με το συγκεκριμένο σπορ, να εκτίθενται σε κινδύνους.

«Λαμβάνοντας υπόψη το διαχρονικό αίτημα και την ανάγκη δημιουργίας κατάλληλου χώρου και υποδομής skate park και προκειμένου να ανταποκρίνεται στα διεθνή πρότυπα ενός ασφαλούς καταφύγιου, ο Δήμος Λάρνακας ήταν σε συνεχή διαβούλευση  με αθλητές του skateboard ώστε η εγκατάσταση να καλύψει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους. Δημιουργήθηκε έτσι ένα σύγχρονο πάρκο, ένα καινοτόμο εγχείρημα της πόλης μας που στόχο, πέραν των άλλων, έχει τη διοργάνωση διαγωνισμών, αγώνες και επιδείξεων» προστίθεται.

Το Πάρκο Τροχοσανίδας σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από εξειδικευμένους επαγγελματίες σε τέτοιου είδους έργα, με ψηλές προδιαγραφές και η προμήθεια του εξοπλισμού και του ειδικού δαπέδου που κατασκευάστηκε, είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα