Επιστροφή στους «Κανονιέρηδες» για τον Όντεγκαρντ (vid)

Η Άρσεναλ ανακοίνωσε την επιστροφή του Μάρτιν Έντεγκαρντ, αυτή τη φορά με κανονική μεταγραφή, με τον 22χρονο Νορβηγό μεσοεπιθετικό να γίνεται κάτοικος Λονδίνου μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Παίκτης της Άρσεναλ είναι και με τη βούλα ο 22χρονος μεσοεπιθετικός, Μάρτιν Έντεγκαρντ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τη δυνατότητα επέκτασης της συνεργασίας του με τους "Gunners".

Ο Έντεγκαρντ μέχρι πρότινος ανήκε στη Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία ωστόσο δεν κατάφερε να καθιερωθεί,

καθώς παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού τέσσερις φορές, με την τελευταία του θητεία να είναι στην Άρσεναλ, με την οποία αγωνίστηκε πέρυσι στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2015 από τη Στρόμσγκοντσετ, έναντι 2.8 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο με τους "μερένγκες" αγωνίστηκε μόλις 11 φορές, δίχως να σημειώσει κάποιο γκολ ή ασίστ.

Με την Άρσεναλ την περσινή σεζόν έπαιξε 20 φορές, έχοντας απολογισμό δύο γκολ (το ένα το σημείωσε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης κόντρα στον Ολυμπιακό για τους "16" του Europa League) και δύο ασίστ.

Υπενθυμίζεται ότι η Άρσεναλ είναι πολύ κοντά και στην υπογραφή του Άγγλου τερματοφύλακα, Άαρον Ράμσντεϊλ, ο οποίος έχει περάσει ήδη τα ιατρικά και αναμένεται να ανακοινωθεί.

Welcome høme, Martin Ødegaard

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επιστροφή, Κανονιέρηδες, Όντεγκαρντ,epistrofi, kanonierides, ontegkarnt