Επιστροφές καταστροφές...

Θεωρείται (δικαίως) ένας από τους παίκτες που έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στην εντυπωσιακή μεταστροφή του αγωνιστικού προσανατολισμού (από το αμυντικό στο επιθετικό) της ΑΕΛ. Τα τέρματα, οι ασίστ και η εν γένει παρουσία του Σίτο Ριέρα τον κατατάσσουν στους πολυτιμότερους παίκτες του τρέχοντος πρωταθλήματος.

Ο 34χρονος Ισπανός μετακινήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την ΕΝΠ στο λεμεσιανό σύλλογο,

ωστόσο η επιστροφή του στο «Τάσος Μάρκου» ήταν μια... καταστροφή!

Στο 16ο λεπτό ανέλαβε να αξιοποιήσει το πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ της ομάδας του (ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων εκ μέρους των γηπεδούχων), αλλά ο Γκατσέφσκι τον «ψάρεψε» αποκρούοντας το σουτ του. Ήταν το δεύτερο χαμένο πέναλτι στη σειρά για τον άσο της ΑΕΛ, καθώς στη 17η αγωνιστική τον είχε νικήσει και ο Τούμπας της Καρμιώτισσας (σ.σ. τότε είχε σκοράρει στην επαναφορά).

Είκοσι λεπτά αργότερα ο Ισπανός αντίκρισε την κίτρινη κάρτα, με την οποία συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό και θα μείνει εκτός σ' ένα από τα προσεχή παιχνίδια της ομάδας του κόντρα σε Ερμή και Δόξα.

Το σκάρτο απόγευμα του Ριέρα ολοκληρώθηκε στο 62ο λεπτό, όταν ο Ντούσαν Κέρκεζ τον απέσυρε -για πρώτη φορά μετά τις 4 Οκτωβρίου (στο εκτός έδρας 0-3 της Ομόνοιας) σε παιχνίδι που η ΑΕΛ ήταν πίσω στο σκορ!

Keywords
Τυχαία Θέματα