Επιστρέφουν δριμύτεροι...

Ευεργετική η διακοπή του πρωταθλήματος για τους ποδοσφαιριστές που προέρχονται από μακροχρόνιους τραυματισμούς. Αρκετοί ετοιμάζονται να κάνουν ντεμπούτο στη φετινή σεζόν στην 7η αγωνιστική.



Το αν είναι ευεργετική ή όχι η διακοπή του πρωταθλήματος του για ομάδες όπως ΑΕΚ, Ανόρθωση, Απόλλωνας, Ομόνοια και ΑΕΛ, είναι κάτι που θα φανεί στην πράξη, αναλόγως από την παρουσία και τα αποτελέσματα των ομάδων στην 7η αγωνιστική. Το μόνο σίγουρο, είναι πως θα δουλέψει υπέρ

των ποδοσφαιριστών που προέρχονται από μακροχρόνιους τραυματισμούς.

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Δημήτρη Χριστοφή στην Ομόνοια, αναμένεται να γίνει στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ερμή, όπως επίσης και του Ρενάτο Μαργκάσα.

Το ίδιο ισχύει και για τους Μερκή - Βασιλείου, οι οποίοι έπαιξαν για τελευταία φορά πριν από πέντε και εφτά μήνες αντίστοιχα. Οι δύο Κύπριοι αμυντικοί θα είναι σε θέση να πάρουν φανέλα βασικού κόντρα στην Ανόρθωση, αν το αποφασίσει ο προπονητής τους.

Στην Ανόρθωση, μικρή παράταση ενδέχεται να πάρει η επιστροφή του Τόνι Κάλβο. Το πιθανότερο είναι πως ο Αντρέ Πάους δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του Ισπανού κόντρα στον Απόλλωνα, για να είναι απόλυτα έτοιμος ενόψει Ερμή.

Έτοιμος να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΛ είναι και ο Ματίας Ντεγκρά, η απουσία του οποίου πέρασε σχεδόν απαρατήρητη λόγω των εξαιρετικών εμφανίσεων του Σκόβρον. Επιστρέφει και ο Ρομπέρ.

Αντίθετα, η ΑΕΚ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού, ενώ είναι και η μοναδική ομάδα από τις πέντε η οποία δεν απώλεσε βαθμούς στην 5η αγωνιστική.

Keywords
Τυχαία Θέματα