Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Τορναρίτης!

Η απόφαση πάρθηκε και πλέον είναι γεγονός ότι ο Χριστόφορος Τορναρίτης επιστρέφει στον Ολυμπιακό. Μάλιστα είναι διατεθειμένος να προσφέρει ποσό μαμούθ ώστε το σωματείο να επιστρέψει δυναμικά στα σαλόνια της Α' κατηγορίας. Αναμένεται ότι στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και επίσημα η επιστροφή του.

Ο ίδιος ζήτησε να επιστρέψει αφού πλέον πιστεύει ότι μετά απο αρκετά χρόνια είναι πιο ώριμος που θα κάνει κινήσεις , ώστε ο Ολυμπιακός

να γίνει ξανά πρωταγωνιστής. Ο στόχος του είναι η επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο και για αυτό πρότεινε ώστε τα εισιτήρια διαρκείας να είναι σε πολύ χαμηλή τιμή και θα καλύψει αυτός το ποσό που θα υπολείπεται. Η επιδίωξη είναι να γίνει εφικτό ώστε ο Ολυμπιακός να έχει τουλάχιστο 2 χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας.

Όταν θα ξεκαθαρίσει το θέμα με το εμπάργκο , που αναμένεται να γίνει σύντομα τότε θα γίνουν κινήσεις ποιότητας με ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να βοηθησουν. Αλλωστε ο στόχος θα είναι η έξοδος στην ευρώπη. Επιστρέφει για να κάνει τους Ολυμπιακούς ξανά περήφανους.

Keywords
Τυχαία Θέματα