«Επιστρέφει ο χορός στο σπίτι του–Να αποφύγουμε τις ακραίες καταστάσεις»

Πρεμιέρα σήμερα για τον χορό που επιστρέφει στα κέντρα διασκέδασης. Για το θέμα μίλησε στο Πρωτοσέλιδο ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Κέντρων Αναψυχής Νίκος Βασιλείου, ο οποίος σχολίασε τις χαλαρώσεις στα κέντρα διασκέδασης.

Αρχικά ανέφερε ότι από σήμερα επιστρέφουν στην κανονικότητα και στα πρωτόκολλα που γνώριζαν. «Αναμένουμε τη δήλωση του Υπουργού για να μας πει τι ακριβώς θα ισχύει».

Διαβάστε ακόμη: Αυτές είναι οι νέες χαλαρώσεις που τίθενται από σήμερα σε ισχύ

Συμπλήρωσε

ότι οι επιχειρηματίες πάντοτε τηρούσαντα πρωτόκολλα και θα συνεχίσουν να παρέχουν τη μέγιστη υγειονομική ασφάλεια στους θαμώνες, νιώθοντας ότι οι πελάτες διασκεδάζουν πραγματικά.

Ο κ. Βασιλείου ανέφερε ότι υπήρξε μια εισήγηση για να κάνουν rapid τεστ οι πελάτες έξω από τα κέντρα διασκέδασης. «Ελπίζω ότι θα επικρατήσουν κάποιες άλλες απόψεις που δεν θα διαταράσσουν την καθημερινότητα του κόσμους και των εργαζόμενων».

Παράλληλα ανέφερε ότι οι επιχειρηματίες θεωρούν ότι σιγά σιγά θα επιστρέψει η κανονικότητα. «Πρέπει να αποφύγουμε τις ακραίες καταστάσεις μέσα στις χαλαρώσεις και να συνεχίσουμε να συμπεριφερόμαστε με περίσκεψη ώστε να μη διασαλευτεί το καλό υγειονομικό κλίμα στη χώρα μας».

Δείτε το βίντεο: 

Keywords
Τυχαία Θέματα