Επίσκεψη των αθλητών μας στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Αντιπροσωπεία αθλητών της Κυπριακής Ολυμπιακής Ομάδας, επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 25 Ιουλίου στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία, την Παιδογκολογική Κλινική του νοσοκομείου, και τα παιδιά που νοσηλεύονται σε αυτήν. Οι αθλητές συνομίλησαν με τα παιδιά και τους μοίρασαν δώρα λίγο πριν την αναχώρηση τους για το Ρίο όπου θα συμμετάσχουν στους 31ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τους αθλητές συνόδευσαν στο Μακάρειο Νοσοκομείο το Μέλος του Εκτελεστικού

Συμβουλίου της ΚΟΕ Νάκης Μιχαηλίδης και οι Λειτουργοί της ΚΟΕ Σταύρος Μιχαηλίδης και Γιώργος Κορέλλης.

Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία την οποία αποτελούσαν οι αθλητές Ανδρέας Χάσικος, Άντρη Ελευθερίου, Άντρη Χριστοφόρου, Ιάκωβος Χατζηκωνσταντίνου, και Μάριος Γεωργίου, καθώς και ο προπονητής της Γυμναστικής Παναγιώτης Πετρίδης, έγιναν δεκτοί από τον Εκτελεστικό Διευθυντή του Νοσοκομείου Δρ Χριστόδουλο Καϊσή.

Εκπροσωπώντας τους αθλητές ο Σκοπευτής Ανδρέας Χάσικος, είπε ότι η ομάδα θέλησε με την επίσκεψη αυτή να δείξει τη συμπαράσταση της προς τα παιδιά, χαρίζοντας τους μερικές ευχάριστες στιγμές. «Ο αθλητισμός είναι αναπόσπαστο, και άρρηκτα συνδεδεμένο μέρος της κοινωνίας, και οι πρωταθλητές πρέπει να βοηθούν με κάθε τρόπο. Η επίσκεψη αυτή δεν έδωσε δύναμη μόνο σε αυτά τα παιδιά, αλλά και σε μας που θα πάμε να αγωνιστούμε για την Κύπρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα