Επίσημο: Και εγένετο… Spotify Camp Nou!

Η Μπαρτσελόνα έκανε επίσημη την συμφωνία μαμούθ ύψους 280 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως με το Spotify που θα διαφημίζεται στην φανέλα της ομάδας και συνάμα θα αναφέρεται μπροστά από όνομα του θρυλικού Καμπ Νόου!

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να παραχωρήσει τα δικαιώματα της ονοματοδοσίας του γηπέδου της, αφού τα χρέη της είναι τόσο δυσβάσταχτα, που η λύση αυτή αποτέλεσε μονόδρομο.

Από τον προσεχή Ιούλιο το Καμπ Νόου, μετονομάζεται σε Spotify Καμπ Νόου, αφού η κολοσσιαία πλατφόρμα μουσικής από το προσεχές

καλοκαίρι και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι ο νέος στρατηγικός συνέταιρος των Καταλανών.

Το Spotify θα διαφημίζεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας, τόσο της ανδρικής, όσο και της γυναικείας ομάδας, ενώ συνάμα θα έχει σημαντικό ρόλο στην ανακαίνιση των επικοινωνιακών παροχών στο Καμπ Νόου.

Τα ακριβή οικονομικά μεγέθη της συμφωνίας που ανακοινώθηκε επίσημα από την Μπαρτσελόνα θα γίνουν γνωστά στις 3 Απριλίου μετά την έκτακτη συνεδρίαση των μελών του συλλόγου, όμως σύμφωνα με τις πρώτες διαρροές οι Καταλανοί θα βάζουν ετησίως στα ταμεία τους το ποσό των 280 εκατομμυρίων ευρώ!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επίσημο, … Spotify Camp Nou,episimo, … Spotify Camp Nou