Επίσημη παρουσίαση συνεργασίας ΑΠΟΕΛ και Pari-Match

Η διεθνής εταιρεία, οnline αθλητικού στοιχήματος, Pari-Match παραμένει η κύρια χορηγός της ομάδας μας. Η συμφωνία επεκτάθηκε για ένα ακόμη έτος και ισχύει για όλα τα παιχνίδια της ποδοσφαιρικής περιόδου 2017-2018.



Φέτος η Pari-Match προγραμματίζει να ξεκινήσει την πλήρη λειτουργία της στην Κύπρο , αφού έχει ήδη υποβάλει αίτηση για άδεια στην Αρχή Στοιχήματος Κύπρου.

Λόγω τούτου, η τρέχουσα συνεργασία απευθύνεται κυρίως σε υψηλής ποιότητας επικοινωνία και τη γνωστοποίηση των πλεονεκτημάτων της εταιρείας στους Κύπριους παίχτες στοιχήματος.

Έχει προγραμματιστεί από τα δύο μέρη μια σειρά από δραστηριότητες προώθησης και κοινής δράσης, σχεδιασμένες για ένα ευρύ φάσμα για τους λάτρεις των σπορ.

Ομιλία του Προέδρου της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ κ. Πρόδρομου Πετρίδη

Είναι με μεγάλη χαρά που παρουσιάζουμε σήμερα και επίσημα, τον Μέγα χορηγό της ομάδας μας, την στοιχηματική εταιρεία Pari-Match. Είμαστε περήφανοι που μια εταιρεία πανευρωπαϊκής εμβέλειας επιλέγει να παραμείνει ως ο κύριος χορηγός της αγωνιστικής μας εμφάνισης. Ενισχύει όμως περαιτέρω την παρουσία της ως ο κύριος χορηγός και στους ευρωπαϊκούς μας αγώνες, κάτι που αποδεικνύει και ενδυναμώνει τη συνεργασία μας.

Υπάρχει πλέον ένας δεσμός που αντέχει στον χρόνο ανταποδίδοντας οφέλη και στις δυο πλευρές. Η Pari-Match μέσω του ΑΠΟΕΛ ταξιδεύει σε μια τεράστια αγορά εκατομμυρίων φίλων του ποδοσφαίρου. Ο ΑΠΟΕΛ έχει βρει ένα ισχυρό οικονομικό υποστηρικτή που προσφέρει εγγύηση με την οικονομική του συνέπεια, για να μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να επενδύει στην ομάδα.

Θέλουμε να καλωσορίσουμε τους εκπροσώπους της εταιρείας Pari-Match στην Κύπρο και να τους διαβεβαιώσουμε ότι ο ΑΠΟΕΛ θα αποτελεί πάντα ένα αξιόπιστο συνεργάτη που θα έχει ως σκοπό να ενισχύει αυτή την συνεργασία προς όφελος και των δύο πλευρών.

Εκτός από την άμεση υποστήριξη του συλλόγου της Λευκωσίας και της αρχής στην Κύπρο, η εταιρεία σχεδιάζει να επεκτείνει σταδιακά τη γεωγραφία της στην Ευρώπη. Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει η επιτυχής συνεργασία μεταξύ των συνεργατών.

«Ο προηγούμενος χρόνος ήταν επετειακός για τον ΑΠΟΕΛ. Ενενήντα χρόνια - σημαντική ηλικία για κάθε σύλλογο, αλλά το καλύτερο δώρο για τη γιορτή ήταν η νίκη της ομάδας στο εθνικό πρωτάθλημα», - λέει η Ιρίνα Κουρότσκινα, επικεφαλής του γραφείου Marketing Digital Chewbacca (DC). «Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας με τον ΑΠΟΕΛ είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε πολλά, όχι μόνο για τους οπαδούς, αλλά και για πιθανούς πελάτες, οι οποίοι στηρίζουν συνεχώς τους παίκτες και είναι πραγματικά παθιασμένοι με ό,τι συμβαίνει στο γήπεδο και σε γενικές γραμμές, στο χώρο του αθλητισμού. Το φυσικό αποτέλεσμα ήταν η επέκταση της συνεργασίας μας. Όσο για τη νέα σεζόν, θα ήθελα να ευχηθώ στον ΑΠΟΕΛ και στην ομάδα Pari-Match να πετύχουν υψηλά αποτελέσματα στην Ευρώπη!»

Να θυμίσουμε, με την υποστήριξη σε θέματα Marketing της Pari-Match ασχολείται το γραφείο DC, εκπροσωπώντας τα συμφέροντα της εταιρείας σε όλες τις περιοχές της παρουσίας της.

«Η υποστήριξη του αθλητισμού και το υψηλό επίπεδο κοινωνικής ευθύνης είναι παγκόσμιες στρατηγικές κατευθύνσεις για την Pari-Match, που ενώνουν εκατομμύρια ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τον αθλητισμό», - ανέφερε ο Στέλιος Ελευθερίου, επικεφαλής της Pari-Match, στην Κύπρο. "Πέρσι είχαμε μια εξαιρετική ευκαιρία να μελετήσουμε την αγορά και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι η Κύπρος είναι το ιδανικό μέρος για την ανάπτυξη των προϊόντων της Pari-Match. Συνεχίζοντας τη συνεργασία, η εταιρεία έκανε ένα τεράστιο βήμα προς την ανάπτυξη στην Ευρώπη και απέκτησε έναν πολύτιμο συνεργάτη. Ο ΑΠΟΕΛ έχει ένα τεράστιο αριθμό οπαδών σε όλο τον κόσμο, κάτι που μας επιτρέπει να κρατάμε ένα συνεχή διάλογο με τους φιλάθλους και να βελτιώνουμε τα προϊόντα μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεχίσουμε τη συνεργασία και ευχόμαστε στην ομάδα κάθε επιτυχία.»

Keywords
Τυχαία Θέματα