«Έπιασε» το ρεκόρ του Ρονάλντο ο Ντιμπάλα

Ο Πάουλο Ντιμπάλα ισοφάρισε το ρεκόρ που είχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε γκολ με τη φανέλα της Γιουβέντους στη Serie A, ενώ ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το Τορίνο στο τέλος της σεζόν.

Η Γιουβέντους μπορεί να μην έπεισε με την εμφάνισή της, ωστόσο κατάφερε να κατακτήσει το πολύτιμο τρίποντο, επικρατώντας 2-1 της Σασουόλο του Γιώργου Κυριακόπουλου.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα ήταν αυτός ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1 και

με το γκολ του έγραψε ιστορία με χρυσά γράμματα. Κι αυτό διότι ο 28χρονος επιθετικός έγινε ο δέκατος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου που φτάνει τα 81 τέρματα, σε επίπεδο πρωταθλήματος. Στο παρελθόν, μόνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε πετύχει τόσα τέρματα στη Serie A με την φανέλα των «μπιανκονέρι».

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος αστέρας σημείωσε 101 γκολ σε 134 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ ο Ντιμπάλα μετρά 114 γκολ σε 288 παιχνίδια με τον ιταλικό σύλλογο. Ωστόσο, ο Αργεντινός δεν θα βρίσκεται την νέα σεζόν στο Τορίνο για να διευρύνει το ρεκόρ του, μιας και έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την «Γηραιά Κυρία» το καλοκαίρι.

Η Ίντερ, η Ατλέτικο και η Τότεναμ έχουν συνδεθεί με την περίπτωση του Ντιμπάλα και δεν αποκλείεται να κάνουν την κίνησή τους για να τον αποκτήσουν. Τα επόμενα πέντε παιχνίδια (τέσσερα στη Serie A και ο τελικός του Coppa Italia) θα είναι οι τελευταίοι αγώνες Ντιμπάλα με την φανέλα της Γιουβέντους.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα