Επέστρεψε με επιβλητικό τρόπο η Ρεάλ!

Μετά το ισόπαλο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα με επιβλητικό τρόπο, διαλύοντας την Θέλτα με 6-0, αποτέλεσμα που την διατηρεί «ζωντανή» στην μάχη της δεύτερης θέσης.

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο απόντα ο ανεβασμένος το τελευταίο χρονικό διάστημα Γκάρεθ Μπέιλ έδωσε ένα σαφές προβάδισμα στην ομάδα του με δύο προσωπικά τέρματα (13', 30') για να τον ακολουθήσει ο Ίσκο με ένα ακόμη τέρμα στο 32ο λεπτό του παιχνιδιού στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Οι παίκτες του Ζιντάν, ο οποίος έδωσε ευκαιρίες σε πολλές ρεζέρβες

νιώθοντας δικαιωμένος εκ του αποτελέσματος, συνέχισαν να είναι πιεστικοί και με υψηλό ρυθμό έντασης, βρήκαν άλλα τρία γκολ στο δεύτερο 45λεπτο με τους Ασράφ (52'), Σέρχι Γκόμες (αυτ. 74') και Κρόος (81') να διαμορφώνουν το τελικό 6-0 για τους «μερένχες».

Μία αγωνιστική πριν το φινάλε και με την υπέρ της διαφορά τερμάτων συγκριτικά με την Ατλέτικο, η Ρεάλ είναι στο μείον τρία (78 έναντι 75) από τους «ροχιμπλάνκος» και θέλει ένα θαύμα με ήττα της αντιπάλου της από την Έιμπαρ στο «Wanda Metropolitano» για να καταλάβει την δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Στους 46 παρέμεινε η απογητευτική Θέλτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα