Έπεσε στο κενό του ασανσέρ σε κλαμπ της Λευκωσίας

To Εφετείο ανάτρεψε κατά πλειοψηφία πρωτόδικη απόφαση, για υπόθεση στην οποία νεαρός έπεσε στο κενό σε ασανσέρ νυχτερινού μαγαζιού στη Λευκωσία.

Ο νεαρός προσέφυγε στη δικαιοσύνη, για το περιστατικό που συνέβη τα ξημερώματα της 16ης Μαρτίου του 2003, όταν κατά την αποχώρηση του από κλαμπ στη Λευκωσία, έπεσε στο πηγάδι του ανελκυστήρα, οι θύρες του οποίου είχαν ανοίξει χωρίς να ήταν εκεί ο κλωβός, διανύοντας μέχρι το έδαφος περίπου 17 μέτρα, όπως αναφέρεται και σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος».

Από την πτώση στο κενό, ο νεαρός

υπέστη πολλαπλά κατάγματα, με πιο σοβαρό στο αριστερό πόδι, όπου όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, έχει προκληθεί μόνιμο πρόβλημα.

Το ύψος για τις αποζημιώσεις είχε συμφωνηθεί μεταξύ των δικηγόρων των δύο πλευρών και είχε απομείνει μόνο η διαπίστωση ευθύνης λόγω αμελείας.
Το Πρωτόδικο Δικαστήριο έκρινε πως δεν υπήρχε αμέλεια από μέρους των εναγόμενων, απόφαση που κρίθηκε τελικά λανθασμένη από το Εφετείο.

Ως εκ τούτου, η πρωτόδικη απόφαση ανατράπηκε και επιδικάστηκαν αποζημιώσεις υπέρ του νεαρού, ύψους 735.000 ευρώ πλέον τόκοι από το 2011 που εκδόθηκε η πρωτόδικη απόφαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα