Επενδυτικές ευκαιρίες με υψηλές αποδόσεις στους εμπορικότερους δρόμους

8 εμπορικά κτήρια, ιδανικά για μακροχρόνια επένδυση, διαθέτει η Altamira Real Estate

Στο πλαίσιο νέας εκστρατείας, η Altamira Real Estate παρουσιάζει επενδυτικές ευκαιρίες στους πιο εμπορικούς δρόμους της Κύπρου. Η εταιρεία

προσμετρά το αυξημένο επενδυτικό ενδιαφέρον για ευκαιρίες που μπορούν να αποφέρουν άμεσα εισοδήματα και σε αυτό το πλαίσιο διαθέτει προς πώληση οκτώ προνομιακά εμπορικά κτήρια με υψηλές αποδόσεις.

Μεγάλα εμπορικά κτήρια με γραφειακούς χώρους, καταστήματα και χώρους στάθμευσης, σε κεντρικές τοποθεσίες κατά μήκος όλου του νησιού, εντοπίζονται στην ιστοσελίδα της εταιρείας, οι οποίες καταγράφουν τεράστια εμπορική και οικιστική ζήτηση. Υποβολή προσφορών μέχρι την Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 10 π.μ..

[Δείτε ΕΔΩ τα διαθέσιμα ακίνητα]

Κοινό χαρακτηριστικό των οκτώ ακινήτων αποτελεί η εξαιρετικά ελκυστική τοποθεσία στην οποία βρίσκονται, αλλά και οι προοπτικές που παρουσιάζουν για μακροχρόνια επένδυση, αφού είτε ενοικιάζονται ήδη σε τραπεζικά ιδρύματα/αξιόπιστους οργανισμούς και εξασφαλίζουν υψηλές αποδόσεις, είτε είναι κενά με δυνατότητα άμεσης ανάπτυξης, προσφέροντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους εν δυνάμει ιδιοκτήτες τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα ακίνητα δεν επιβαρύνονται με την υποβολή Φ.Π.Α..

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Λεωφ. Μακαρίου: Κενό 6ώροφο κτήριο με δυνατότητα άμεσης ανάπτυξης

Μία άκρως ελκυστική επενδυτική ευκαιρία εντοπίζεται επί της ανανεωμένης λεωφόρου Μακαρίου στο κέντρο Λευκωσίας, δίπλα από το κατάστημα ΖΑRA και απέναντι από τον πύργο 360°. Ο λόγος για κενό εξαώροφο κτήριο με εμβαδόν 2.500 τ.μ. και κενό οικόπεδο, που είναι ασφαλτοστρωμένο και χρησιμοποιείται ως χώρος στάθμευσης.

Το ακίνητο, που βρίσκεται παρά της δημοφιλούς εμπορικής οδού Στασικράτους, πωλείται στην τιμή των €7.500.000, με το εμβαδόν γης να ανέρχεται σε 1.572 τ.μ. Το κτήριο είναι κενό, διαθέτει 14 καταστήματα στο ισόγειο και 12 γραφεία στους ορόφους, ενώ έχει πρόσωπο περί τα 21 μέτρα επί της Λεωφόρου Μακαρείου και περί τα 23 μέτρα επί της οδού Ζίνας Κάνθερ. Έχει ανώτατο συντελεστή δόμησης 250% - που συνεπάγεται με 3.930 τ.μ. δομήσιμο εμβαδόν - ενώ εμπίπτει εντός του Σχεδίου Περιοχής Κέντρου Λευκωσίας και ως εκ τούτου μπορεί να επωφεληθεί πληθώρας πολεοδομικών κινήτρων με συνολικό δομήσιμο εμβαδόν του μέχρι και 11.000 τ.μ..

Λεωφ. Τσερίου: Επενδυτική ευκαιρία με δυνητική απόδοση πέραν του 7%

Στη λεωφόρο Τσερίου, στον Δήμο Στροβόλου, ξεχωρίζει τριώροφο εμπορικό κτήριο που πωλείται στην ενδεικτική τιμή του €1.000.000. Μέρος του κτηρίου ενοικιάζεται σε ένα από τα μεγαλύτερα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της Κύπρου, γεγονός που το καθιστά μία από τις πιο ενδιαφέρουσες επενδυτικές επιλογές για άμεσο εισόδημα.

Το ακίνητο έχει συνολικό εμβαδόν 773 τ.μ. και αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο με κατάστημα, μεσοπάτωμα και δύο ορόφους. Το κατάστημα έχει εμβαδόν 241 τ.μ., μεσοπάτωμα έκτασης 120 τ.μ. και κοινόχρηστους χώρους 26 τ.μ. και ενοικιάζεται από τραπεζικό ίδρυμα. Οι υπόλοιποι δύο όροφοι, διαθέτουν γραφειακούς χώρους συνολικού εμβαδού 322 τ.μ..

Το κατάστημα στο ισόγειο ενοικιάζεται για €3.465/μήνα, ενώ οι άλλοι δύο όροφοι είναι κενοί και βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο κατασκευής. Με την ολοκλήρωση των εργασιών και ενοικίαση όλων των χώρων, το κτήριο μπορεί να έχει απόδοση που θα ξεπερνά ακόμη και το 7%.

Λεωφ. Αθαλάσσας: Εμπορικό κτήριο με δυνατότητα ανέγερσης επιπλέον ορόφων

Σε έναν από τους πλέον εμπορικούς δρόμους της πρωτεύουσας, στη λεωφόρο Αθαλάσσας, εντοπίζουμε εμπορικό κτήριο, έκτασης 733 τ.μ.. Το ακίνητο πωλείται στην τιμή του €1.650.000 και αποτελείται από δύο υπόγεια με χώρους στάθμευσης, δύο ισόγεια καταστήματα με μεσοπάτωμα και γραφεία στον όροφο. Τα καταστήματα έχουν εμβαδόν 300 τ.μ., το μεσοπάτωμα 155 τ.μ., τα γραφεία 250 τ.μ. και τα υπόγεια 1.100 τ.μ..

Σημειώνεται ότι το ακίνητο ενοικιάζεται ολόκληρο για το ποσό των €6.780/μήνα, ενώ ο υψηλός συντελεστής δόμησής του, δίνει την προοπτική για ανέγερση επιπλέον ορόφων, κατόπιν εξασφάλισης των σχετικών αδειών, με απόδοση που μπορεί να ξεπεράσει το 6%.

Καϊμακλι: Μοντέρνο κτήριο, έτοιμο για άμεση χρήση

Σε κεντρική τοποθεσία στο Καϊμακλί το ενδιαφέρον κεντρίζει εξαώροφο εμπορικό κτήριο με ευρύχωρους και μοντέρνους χώρους. Το ακίνητο είναι κενό και έτοιμο για άμεση χρήση, ενώ βρίσκεται πολύ κοντά στον κυκλικό κόμβο «ΜΠΑΤΑ» και απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της Λευκωσίας.

Αποτελείται από δύο υπόγεια με 78 χώρους στάθμευσης και 35 αποθήκες, ισόγειο με κατάστημα και μεσοπάτωμα, καθώς και 5 άνω ορόφους με γραφειακούς χώρους. Έχει συνολικό εμβαδόν εσωτερικών χώρων 3.650 τ.μ. και υπογείων 2.620 τ.μ.. Πωλείται στην τιμή των €7.000.000 και μπορεί να έχει απόδοση που θα ξεπερνά ακόμη και το 6%.

ΛΕΜΕΣΟΣ

Επισκοπή: Διώροφο κτήριο ενοικιασμένο σε Τράπεζα με απόδοση που δύναται να ξεπεράσει το 7%

Διώροφο κτήριο με γραφειακούς χώρους εντοπίζεται στην Επισκοπή της επαρχίας Λεμεσού. Το ακίνητο, που πωλείται στην τιμή των €665.000, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση συντήρησης και αποτελείται από κατάστημα στο ισόγειο (έκτασης 310 τ.μ.), γραφειακούς χώρους στον 1ο όροφο (εμβαδόν 230 τ.μ.) και αποθηκευτικούς χώρους στο υπόγειο (έκτασης 70 τ.μ.).

Το κτήριο αποτελεί μια ασφαλή επένδυση, καθώς ενοικιάζεται σε ένα από τα μεγαλύτερα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της Κύπρου για το ποσό των €3.320/μήνα και δύναται να προσφέρει απόδοση που μπορεί να ξεπεράσει το 7%.

Λεωφ. Μακαρίου: Ελκυστική ευκαιρία κοντά στο Λανίτειο Σχολείο

 Ακίνητο με τεράστια προοπτική ανάπτυξης ξεχωρίζει στο κέντρο της Λεμεσού, επί της λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ, κοντά στο Λανίτειο Σχολείο. Πρόκειται για μοναδική ευκαιρία με κτήριο που εμπίπτει σε ζώνη Εβ2, επιτρέποντας την ανάπτυξη μέχρι και εξαώροφης οικοδομής.

Το διώροφο κτήριο αποτελείται από δύο καταστήματα και ένα γραφείο στο ισόγειο, και ένα διαμέρισμα στον όροφο. Το οικόπεδο, εντός του οποίου έχει ανεγερθεί το κτήριο, είναι έκτασης 658 τ.μ.. Το κτήριο διαθέτει συνολικό εμβαδόν κλειστών χώρων 455 τ.μ. και ενοικιάζεται για €4.510/μήνα.

Αγ. Φύλα: Γραφειακοί χώροι ενοικιασμένοι σε τραπεζικό ίδρυμα για €8170/μήνα

Στην Αγία Φύλα, κοντά στο Τσίρειο Στάδιο, ξεχωρίζει διώροφο κτήριο με γραφειακούς χώρους 1.029 τ.μ. που ενοικιάζεται σε Τραπεζικό ίδρυμα και πωλείται στην τιμή του €1.800.000.

Το ακίνητο αποτελεί εξαιρετική επιλογή για τον εν δυνάμει ιδιοκτήτη, καθώς προσφέρει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της πόλης και τον αυτοκινητόδρομο. Αποτελείται από υπόγειο χώρο στάθμευσης, ισόγειο κατάστημα με μεσοπάτωμα και έναν όροφο, ενώ ενοικιάζεται για το συνολικό ποσό των €8170/μήνα, αποφέροντας απόδοση 6%.

ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Αραδίππου: Εμπορικό κτήριο δίπλα από Unicars με προοπτική απόδοσης πέραν του 6%

Στον Δήμο Αραδίππου της επαρχίας Λάρνακας, δίπλα από το κατάστημα Unicars, εντοπίζεται εμπορικό κτήριο που πωλείται στην τιμή του €1.440.000 και προσφέρει εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και την πόλη του Ζήνωνα.

Αποτελείται από ισόγειο εκθεσιακό χώρο έκτασης 400 τ.μ., μεσοπάτωμα 200 τ.μ., υπόγειο 700 τ.μ. και δύο ορόφους με εμβαδόν 700 τ.μ.. Το ισόγειο και το μεσοπάτωμα ενοικιάζονται για €2.000/μήνα, ενώ το υπόλοιπο κτήριο είναι κενό. Με την ενοικίαση ολόκληρου του κτηρίου ο εν δυνάμει ιδιοκτήτης μπορεί να επωφεληθεί αποδόσεων πέραν του 6%.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα