Επενδύουμε στην ενασχόληση με τον αθλητισμό, λέει το Υπουργείο Παιδείας

Το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας επενδύει στην ενασχόληση των παιδιών με τον αθλητισμό ως σημαντική παράμετρο που ενδυναμώνει τη σωματική, κοινωνική και ψυχική τους ευεξία, καλλιεργώντας και αναπτύσσοντας αποδεκτές κοινωνικές δεξιότητες, όπως της συλλογικότητας, της αλληλεγγύης, της ευγενούς άμιλλας, της αγωνιστικότητας, του σεβασμού σε κανόνες και του σεβασμού των άλλων, ανέφερε η Υπουργός Παιδείας Αθηνά Μιχαηλίδου.

Όπως αναφέρει

η Κυπριακή Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου (ΚΟΕΑΣ) σε δελτίο Τύπου, η αναφορά της Υπουργού έγινε σε χαιρετισμό της που μετέφερε ο Στάθης Βάσιλας σε συνέντευξη Τύπου που παρατέθηκε προς ανακοίνωση της συνέχιση της συνεργασίας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου με τη γαλακτοβιομηχανία Χαραλαμπίδης Κρίστης για την αγωνιστική περίοδο 2023 - 2024, στον τομέα του αναπτυξιακού προγράμματος της ΚΟΕΑΣ.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος της ΚΟΕΑΣ Περικλής Μάρκαρης, αναφέρθηκε στη σημαντικότητα του αναπτυξιακού προγράμματος της ΚΟΕΑΣ, από το οποίο αναδείχθηκαν σπουδαίοι πρωταθλητές με διεθνείς επιτυχίες, προσθέτοντας.

Τη Χαραλαμπίδης Κρίστης εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Μάριος Κωνσταντίνου, ο οποίος ανέφερε πως με ευθύνη, η εταιρεία συνεχίζει να έχει στον πυρήνα των δραστηριοτήτων και της σκέψης της τα παιδιά και την ευημερία τους σε όλα τα επίπεδα.

Ειδική αναφορά για τη λειτουργία του αναπτυξιακού προγράμματος της ΚΟΕΑΣ έγινε από τη Βαλεντίνα Σάββα που είναι ήδη πρωταθλήτρια Ευρώπης κάτω των 18 ετών και πρωταθλήτρια Ευρώπης κάτω των 20 ετών, στη σφυροβολία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα