Επεισόδια με οπαδούς του Ολυμπιακού και οπαδούς της Φενέρ

Μάχες σώμα με σώμα ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους οπαδούς στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης πριν το παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Final Four με την ΤΣΣΚΑ Μσχας.

Συμπλοκές ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και Τούρκους οπαδούς της Φενέρ,

σημειώθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης!

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που μια παρέα φίλων του Ολυμπιακού έφτανε στο ξενοδοχείο της στην Κωνσταντινούπολη με αφορμή το Final Four, είδε μπροστά της να την περιμένουν περίπου είκοσι Τούρκοι οπαδοί. Οι τελευταίοι άναψαν ένα καπνογόνο και φώναξαν "This is Turkey", κάνοντας επίθεση προς την ελληνική πλευρά.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Πόλη, οι Τούρκοι μαχαίρωσαν έναν οπαδό στο πόδι, ο οποίος ωστόσο είναι καλά στην υγεία του, ενώ ξυλοκόπησαν έναν ακόμη. Συνολικά οι τραυματίες είναι πέντε στον αριθμό.

Η αστυνομία έφτασε κατευθείαν στο σημείο και αυτή την ώρα βρίσκεται έξω από το ξενοδοχείο που διαμένουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Παράλληλα, έκανε έξι συλλήψεις Τούρκων οπαδών.

Όσον αφορά τους Τούρκους οπαδούς, αν και ο ένας φορούσε διακριτικό της Μπεσίκτας, οι περισσότεροι φαίνεται πως είναι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε όπως διαπίστωσαν οι Αρχές.

Keywords
Τυχαία Θέματα