Επ.Αναστασιάδη: Το επιτελείο Νικόλα ξέχασε το Μπούργκενστοκ;

«Μήπως το Επιτελείο Ν. Παπαδόπουλου ξέχασε το Μπούργκενστοκ;», διερωτάται το επιτελείο του νυν Προέδρου της Δημοκρατίας και υποψήφιου Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρει ότι το επιτελείο του κ. Νικόλα Παπαδόπουλου φαίνεται ότι απαρνείται τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και πατέρα του υποψηφίου που το ίδιο υποστηρίζει, Τάσσο Παπαδόπουλο, στην προεδρία και την παρουσία του οποίου πραγματοποιήθηκε η πενταμερής στο Μπούργκενστοκ

της Ελβετίας για το Κυπριακό.

«Τελικά φαίνεται ότι κάποιοι έχουν πολύ κοντή μνήμη. Τους υπενθυμίζουμε ότι στις πρόσφατες Διασκέψεις για το Κυπριακό ήταν παρούσα και η ΕΕ με ενεργό ρόλο, όπως ο ίδιος ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών έχει αναφέρει», σημειώνει.

«Το έχουμε πει πολλές φορές, το κυπριακό δεν πρέπει να χρησιμοποιείται προς άγραν ψήφων για μικροκομματική εκμετάλλευση και σημειώνουμε την αποτυχημένη προσπάθεια του ιδίου επιτελείου να πείσει την κυπριακή κοινωνία ότι κ.Ακκιντζί θα διορίζει τους Ελληνοκύπριους βουλευτές!! Πρέπει να το κατανοήσουμε όλοι, ότι αντίπαλος μας στο κυπριακό είναι η Τουρκία. Οι εκλογές σε λίγες μέρες θα τελειώσουν. Η επόμενη μέρα θα πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους στην κοινή προσπάθεια που δεν είναι άλλη από την απελευθέρωση και την επανένωση του τόπου μας», καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα