Επαναπατρισμός Ιάσονα: Συγκλονίζουν στην κάμερα του ΣΙΓΜΑ πατέρας και γιος

12 χρόνια μετά…

Με μια αγκαλιά στο αεροδρόμιο Λάρνακας, τελειώνει ο Γολγοθάς ενός πατέρα που πάσχιζε για δύο ολόκληρα χρόνια να φέρει στην Κύπρο τον γιο του. 

Σήμερα γράφτηκε αίσιο τέλος στην υπόθεση του 18χρονου Ιάσονα, που βρισκόταν εγκλωβισμένος στις Φιλιππίνες με ληγμένα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Επαναπατρίστηκε και μετά από 12 χρόνια, ο πατέρας του Γιάννης, τον έσφιξε ξανά στην αγκαλιά του.

«Πώς νιώθω; Δεν υπάρχουν λόγια, είμαι ευτυχισμένος, κατάφερα το ακατόρθωτο. Ελπίζω ο Ιάσονας μου να έχει μια καλή

ζωή, ταλαιπωρήθηκε στις Φιλιππίνες», ανέφερε ο πατέρας.

 «Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Χρίστο και όσους με βοήθησαν να έρθω πίσω. Είμαι χαρούμενος που είδα πάλι τον πατέρα μου», είπε ο 18χρονος. 

Καταλυτικό ρόλο στην επιστροφή του Ιάσονα έπαιξε ο Κύπριος επιχειρηματίας Χρίστο Σαβεριάδη που δραστηριοποιείται στις Φιλιππίνες.

«Ευχαριστώ ξανά τον Χρίστο Σαβεριάδη. Όταν το ΣΙΓΜΑ έβγαλε την υπόθεση στην τηλεόραση, με πήρε τηλέφωνο ο Χρήστος Μιχάλαρος και μου είπε ότι υπάρχει κάποιος που θέλει το τηλέφωνο μου. Με πήρε και μου είπε φεύγω για Φιλιππίνες και θα σου φέρω τον γιο σου. Το είπε και το έκανε», σημείωσε ο πατέρας. 

Ικανοποίηση για το αίσιο τέλος της υπόθεσης εκφράζει το Υπουργείο Εξωτερικών.

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα του Ιάσονα, το 2010, τον πήρε στη χώρα της, χωρίς την συγκατάθεση του πατέρα.

Η ίδια, πριν από 2 χρόνια έφυγε από τις Φιλιππίνες για να εργαστεί στη Σαουδική Αραβία, με αποτέλεσμα το παιδί να μείνει μόνο του.

Από τότε ο πατέρας κατέβαλλε προσπάθειες προκειμένου να επιτύχει επαναπατρισμό του, ωστόσο, οι προσπάθειές του σκόνταφταν στις διαδικασίες ανανέωσης του διαβατηρίου.

Σήμερα όμως… τα κατάφερε.

Διαβάστε επίσης 

Στην Κύπρο ο Ιάσονας – Αντάμωσε τον πατέρα του μετά από 12 χρόνια (PIC&VID)

Keywords
Τυχαία Θέματα