Επαναλειτουργεί το Τμ. Εξυπηρέτησης του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας

Το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας, ανακοίνωσε την επαναλειτουργία του Τμήματος Εξυπηρέτησης Καταναλωτών από αύριο Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου.

Μετά τις εργασίες ανακαίνισης, συντήρησης και ενεργειακής αναβάθμισης, το Τμήμα Εξυπηρέτησης Καταναλωτών, στο Κεντρικό Κτήριο του Συμβουλίου στη Λεωφόρο Αθαλάσσας, είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους καταναλωτές του.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών ενεργειακής αναβάθμισης και την τοποθέτηση φωτοβολταϊκού συστήματος, σε λίγους μήνες από σήμερα, στην οροφή του, το κτήριο του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας,

θα καταστεί κτήριο ενεργειακής κλάσης Ά και κτήριο πρότυπο, για το Δημόσιο και Ημιδημόσιο Τομέα.

«Ολοκληρώθηκε ένα πολύ σημαντικό έργο, το οποίο ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες εξυπηρέτησης των πολιτών και παράλληλα  παρουσιάζει τη νέα εικόνα που εκπέμπει το Συμβούλιο, μέσα στη νέα ψηφιακή εποχή όπου επιδιώκουμε την εφαρμογή πράσινης ανάπτυξης με μηδενικούς ρύπους» επισημαίνει ο Διευθυντής του Συμβουλίου, Κωνσταντίνος Παρμακλής.

«Πρόκειται για την απαρχή μιας σειράς πολύ σημαντικών έργων τα οποία δρομολογούνται, όπως είναι η ανέγερση τριών νέων υδατοδεξαμενών που θα αυξήσουν την επάρκεια του νερού στην πρωτεύουσα και την επέκταση των διοικητικών ορίων του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας σε επίπεδο επαρχίας».

Σύμφωνα με τον κ. Παρμακλή, τα χρήματα που δαπανήθηκαν για την ενεργειακή αναβάθμιση και ανακαίνιση του κτηρίου, αναμένεται να αποσβεστούν σε βάθος δεκαπενταετίας μέσα από την καθολική εξοικονόμηση ενέργειας.

Τα έργα ενεργειακής αναβάθμισης και ανακαίνισης του κτηρίου, άρχισαν το Μάιο του 2021 και ολοκληρώθηκαν αρχές του έτους.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επαναλειτουργεί, Εξυπηρέτησης, Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας,epanaleitourgei, exypiretisis, symvouliou ydatopromitheias lefkosias