Επαναδιεκδικεί τη θέση του Αντιπροέδρου του Κ.Σ. ΕΔΕΚ ο Λευτέρης Ανδρέου

Τη θέση του Αντιπροέδρου του Κ.Σ. της ΕΔΕΚ επαναδιεκδικεί ο Λευτέρης Ανδρέου

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του, «καλούμαστε έστω και την υστάτη να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και μακριά από προσωπικά συμφέροντα, να βάλει ο καθένας το δικό του λιθαράκι ώστε να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία του κόμματος». 

Αυτούσια η δήλωσή του: 

Για πάνω από 50 χρόνια η ΕΔΕΚ διαδραματίζει

σημαντικό και ρυθμιστικό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα του τόπου. Πάντα δήλωνε παρούσα στις κρίσιμες στιγμές  της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ελευθερία, τη δημοκρατία, την ισονομία και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Μάλιστα στελέχη της το πλήρωσαν αυτό με τη ζωή τους, με  διωγμούς και περιθωριοποίηση.  

Αν όλοι εμείς σήμερα,  που λόγω των θυσιών των παλαιών συναγωνιστών μας  που κράτησαν ψηλά τη σημαία του κόμματος, έχουμε θέσεις,  αξιώματα, παροχές και όλα τα θετικά που συνεπάγονται, αν όλοι εμείς κοιτάξουμε το χθες του κινήματος, τότε θα σκύψουμε το κεφάλι από ντροπή για συμπεριφορές και δημόσιες δηλώσεις οι οποίες πλήττουν το κόμμα είτε με ψεύδη είτε με ανακρίβειες και σε καμία περίπτωση δεν φέρνουν την ενότητα.

Καλούμαστε έστω και την υστάτη να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και μακριά από προσωπικά συμφέροντα, να βάλει ο καθένας το δικό του λιθαράκι ώστε να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία του κόμματος.

Δηλώνω περήφανος που είμαι μέλος της ηγεσίας της ΕΔΕΚ που θέσπισε τον περιορισμό των θητειών, που αποκήρυξε την ρατσιστική ΔΔΟ, που διεκδίκησε και πέτυχε οικονομικά και κοινωνικά οφέλη για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και που μετέτρεψε την ΕΔΕΚ σε ένα οικονομικά αυτάρκες κόμμα.

Δηλώνω διπλά περήφανος που είμαι μέλος του μοναδικού κόμματος που διείδε τους κινδύνους και που έγκαιρα κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις που αναχαιτίζουν τους τουρκικούς στόχους για την Αμμόχωστο.

Πρέπει να συνεχίσουμε την ανασύνταξη της ΕΔΕΚ και να δούμε μπροστά. Η κοινωνία μας χρειάζεται και μας περιμένει: προσβλέπω σε ένα ισχυρό σοσιαλιστικό κίνημα που ενωμένο σαν μια γροθιά διεκδικεί για τη πατρίδα και τον πολίτη. Γι’ αυτό αγωνίστηκα μέχρι σήμερα και γι’ αυτό θα συνεχίσω να αγωνίζομαι.

Κρατώ τα όσα διεκδικήσαμε για την πατρίδα μας και τα όσα καταφέραμε για την ΕΔΕΚ και για την Κύπρο. Δεν πετύχαμε ακόμα όλους μας τους στόχους. Αλλά πετύχαμε αρκετά και έχουμε πολλά ακόμα να κάμουμε. Μαζί, προχωρούμε μπροστά.

Διαβάστε επίσης 

Υποψήφιος Αναπληρωτής Πρόεδρος του Κ.Σ.ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Θεοδώρου

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επαναδιεκδικεί, Αντιπροέδρου, Κ Σ, ΕΔΕΚ, Λευτέρης Ανδρέου,epanadiekdikei, antiproedrou, k s, edek, lefteris andreou