Επ. ΕΛΑΜ: Σε διάλογο με τους πολίτες στη Λεμεσό ο Χρίστου

Στη Λεμεσό βρίσκεται ο υποψήφιος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου, στο πλαίσιο περιοδείας.

Σε ανακοίνωση του το επιτελείο αναφέρει:

"Προεκλογική συγκέντρωση με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) και υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας Χρίστο Χρίστου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 20/12 σε μια κατάμεστη αίθουσα στην Λεμεσό.

Ο κ. Χρίστου ανέλυσε σε βάθος τις προτάσεις του ΕΛΑΜ

για τους εργαζόμενους σε βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα, τους αυτοεργοδοτούμενους και τους συνταξιούχους. Προτάσεις τις οποίες μάλιστα το ΕΛΑΜ έχει καταθέσει στην βουλή, χωρίς καμία ανταπόκριση από τα κόμματα του κατεστημένου.

Επίσης στην ομιλία του επικεντρώθηκε κυρίως στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πλατιά μάζα των πολιτών καθημερινά και τις θέσεις του ΕΛΑΜ σε ζητήματα όπως το κούρεμα των κόκκινων δανείων, την λαθρομετανάστευση, την ενίσχυση των αγροτικών περιοχών, την στήριξη στους γεωργοκτηνοτρόφους, την δικαίωση των κουρεμένων, την παραδειγματική τιμωρία όσων έκλεψαν δημόσια ταμεία με δήμευση της περιουσίας τους και πολλά άλλα θέματα.

Με το πέρας των ομιλιών ακολούθησε ένας εποικοδομητικός διάλογος με τους πολίτες της Λεμεσού, οι οποίοι εξέφρασαν ανοιχτά την στήριξή τους στην υποψηφιότητα του κ. Χρίστου Χρίστου, γυρνώντας την πλάτη τους στο πολιτικό κατεστημένο".

Keywords
Τυχαία Θέματα