Εντοπίστηκε νεκρό βρέφος στις έρευνες για αγνοούμενο νεογέννητο στη Βρετανία

Τον εντοπισμό της σορού ενός βρέφους σε δασική περιοχή του Μπράιτον ανακοίνωσε η τοπική και η Μητροπολιτική Αστυνομία στο πλαίσιο των ερευνών για το αγνοούμενο νεογέννητο ενός ζευγαριού που επίσης αγνοoύνταν επί εβδομάδες.

Η υπόθεση έχει συγκλονίσει τη Βρετανία που παρακολουθεί από τις αρχές Ιανουαρίου τις εξελίξεις μετά από την εξαφάνιση της Κονστάνς Μάρτεν, γόνου αριστοκρατικής οικογένειας και του συντρόφου της, Μαρκ Γκόρντον, που στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για βιασμό.

Οι δυο τους έχουν συλληφθεί, αρχικά ως ύποπτοι για παραμέληση ανηλίκου και στη συνέχεια ως

ύποπτοι για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.

Η 35χρονη γυναίκα και ο 48χρονος άνδρας δηλώθηκαν ως αγνοούμενοι αφού εξαφανίστηκαν μετά από βλάβη στο αυτοκίνητό τους σε αυτοκινητόδρομο κοντά στο Μπόλτον της βορειοδυτικής Αγγλίας, στις 5 Ιανουαρίου. Η επικρατέστερη θεωρία είναι πως την ίδια ημέρα, στο ίδιο αυτοκίνητο, η Μάρτεν γέννησε το παιδί της, για το οποίο δεν είπε στις αρχές πού βρισκόταν, ούτε καν αν επρόκειτο για κορίτσι ή αγόρι.

Η αστυνομία είχε λάβει αναφορές για παρουσία του ζευγαριού σε διάφορα σημεία της χώρας και πίστευε ότι η Μάρτεν και ο Γκόρντον προσπαθούσαν να αποφύγουν τον εντοπισμό τους μετακινούμενοι συνεχώς και διανυκτερεύοντας υπαίθρια σε μία μπλε σκηνή, καλύπτοντας επίσης τα πρόσωπά τους όταν περνούσαν μπροστά από κάμερες κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης.

Πριν από οποιεσδήποτε νέες ανακοινώσεις, θα διεξαχθεί νεκροψία.

Πηγή:ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εντοπίστηκε, Βρετανία,entopistike, vretania