Εντοπίστηκαν να μεταφέρουν καταλύτες σε αυτοκίνητο-Χειροπέδες σε δύο

Χειροπέδες σε 35χρονο και 37χρονο πέρασε την Παρασκευή η Αστυνομία, στη Λεμεσό, χάρη στην παρατηρητικότητα μέλους της. Στο όχημα που επέβαιναν εντοπίστηκαν πέντε καταλύτες αυτοκινήτων, πέραν των 10 χιλιάδων ευρώ και εργαλεία κοπής μετάλλων.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, εντόπισε στις 10.45 δυο πρόσωπα, επί της οδού Γαλιλαίου, να τοποθετούν καταλύτες αυτοκινήτων στον αποθηκευτικό χώρο οχήματος, παρουσία τρίτου προσώπου.

Το τρίτο πρόσωπο, ένας 37χρονος, αναχώρησε με το

όχημα μαζί με 35χρονο, ενώ την ίδια ώρα ο αστυνομικός ενημέρωσε περίπολα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού.

Το όχημα ανακόπηκε, και από έρευνα στο χώρο αποσκευών εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια πέντε καταλύτες αυτοκινήτων και διάφορα εργαλεία κοπής μετάλλων. Στην κατοχή του 35χρονου εντοπίστηκε, σε μετρητά, χρηματικό ποσό 10.860 ευρώ.

Ο 35χρονος και ο 37χρονος οδηγήθηκαν στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου ανακρινόμενοι δεν έδωσαν επαρκείς εξηγήσεις για τα ανευρεθέντα και συνελήφθηκαν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται, ενώ αύριο οι δυο ύποπτοι αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησής τους.

Διαβάστε ακόμη: Χειροπέδες σε 39χρονο για κατοχή βίντεο παιδικής πορνογραφίας

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εντοπίστηκαν, #45Χειροπέδες,entopistikan, #45cheiropedes