Εντοπισμός όπλων&ναρκωτικών:Υπό κράτηση 50χρονος-Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εναντίον άνδρα ηλικίας 50 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση που αφορά μεταξύ άλλων παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών, παράνομη κατοχή ναρκωτικών, παράνομη κατοχή αδασμολόγητων εμπορευμάτων, παράνομη κατοχή πυροβόλου όπλου και παράνομη κατοχή αναπαραγωγής μιμητικών φωνών άγριων πτηνών, αδικήματα που διαπράχθηκαν την Πέμπτη 8 Ιουλίου στην επαρχία Αμμοχώστου.

Διαβάστε επίσης: Σύλληψη

τριών προσώπων στην Ορμήδεια για «crystal meth»

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η διαδικασία προσωποκράτησης του 50χρονου πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου νοσηλεύεται αφού χθες μετά τη σύλληψη του, παρουσίασε πρόβλημα υγείας και διακομίσθηκε στο δημόσιο Νοσηλευτήριο.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι στο πλαίσιο επιχείρησης της Αστυνομίας στην επαρχία Αμμοχώστου, διενεργήθηκαν χθες έρευνες δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων σε δύο οικίες, που διατηρεί 50χρονος, στην επαρχία Αμμοχώστου.

Η επιχείρηση οργανώθηκε από την ΥΚΑΝ και σε αυτή έλαβαν μέρος μέλη του επαρχιακού κλιμακίου της ΥΚΑΝ στην Αμμόχωστο και της ΥΚΑΝ Αρχηγείου, μέλη του Κλάδου Πυροτεχνουργών και του Κλάδου Αστυνομικών Σκύλων και μέλη της Υπηρεσίας Θήρας.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, 161 φυσίγγια πιστολιού, ένα κυνηγετικό όπλο με κομμένη κάννη, ποσότητα κάνναβης, βάρους δύο γραμμαρίων, μεγάλος αριθμός εκρηκτικών υλών, όπως φωτοβολίδες, κροτίδες και καπνογόνα, 3510 πακέτα αδασμολόγητων τσιγάρων και 161 πακέτα αδασμολόγητου καπνού και δέκα δίκτυα παγίδευσης άγριων πτηνών και θηραμάτων.

Επίσης εντοπίστηκαν τρεις συσκευές αναπαραγωγής μιμητικών φωνών άγριων πτηνών, 20 κατεψυγμένα άγρια πτηνά, έξι ζωντανοί λαγοί, μια συσκευή εκτόξευσης επιβλαβών αερίων και ένα ζεύγος χειροπέδες.

Ο 50χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση.

Την υπόθεση διερευνούν το Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου της ΥΚΑΝ, το ΤΑΕ Αμμοχώστου, ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοφάγου, το Τμήμα Τελωνείων και η Υπηρεσία Θήρας.

Πηγή: ΚΥΠΕ
 

Keywords
Τυχαία Θέματα