Ένταση στη δίκη Τοπαλούδη: Φώναζε η μάνα της – «Εγώ θα σας πάρω τη ζωή»

Άρχισε το πρωί η δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. 

Η εκδίκαση της υπόθεσης ορίστηκε να διεξαχθεί στην Αθήνα, κατόπιν αιτήματος του Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου, ο οποίος ζήτησε την μεταφορά της υπόθεσης επικαλούμενος λόγους ασφαλείας και διασάλευσης της δημόσιας τάξης, αν η δίκη διεξαγόταν στη Ρόδο όπου και διαπράχθηκε το έγκλημα .

Μόλις η μητέρα του θύματος αντίκρισε τους δράστες, ξέσπασε φωνάζοντας: «Καταστρέψατε τη ζωή μας και τη ζωή του

παιδιού μου και εγώ πρέπει να σας βλέπω. Δολοφόνοι, εγώ θα σας πάρω τη ζωή».

Στη δικαστική αίθουσα βρέθηκε και η Μάγδα Φύσσα, η οποία πλησίασε τις γονείς στους οποίους είπε λίγα λόγια συμπαράστασης.

Η διαδικασία άρχισε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, με τους δύο κατηγορούμενους να κάθονται στο εδώλιο αντιμέτωποι με την κατηγορία ότι δολοφόνησαν τη φοιτήτρια, αφού πρώτα τη βασάνισαν και τη βίασαν.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, τις βραδινές ώρες της 27ης Νοεμβρίου έως και τις πρώτες πρωινές ώρες της 28ης Νοεμβρίου του 2018, «οι κατηγορούμενοι, αποδεχόμενοι πλήρως ο ένας τη συμπεριφορά του άλλου και επιδιώκοντας να εξοντώσουν την παθούσα, κατάφεραν αλλεπάλληλα πλήγματα με γροθιές και σίδερο σιδερώματος στην κεφαλή αυτής, προκαλώντας της έντονη αιμορραγική διήθηση ενώ επιπλέον επιχείρησαν να τη θανατώσουν και διά στραγγαλισμού».

Με πληροφορίες από news247.gr 

Keywords
Τυχαία Θέματα