Ένταση στη δίκη για το τριπλό φονικό στη Λεμεσό

Φωνές συγγενών των θυμάτων διέκοψαν για λίγο τη διαδικασία στο Κακουργιοδικείο για το τριπλό φονικό της Λεμεσού.

Η ένταση προκλήθηκε όταν κατά την αντεξέταση του, ο Θωμά αρνείτο αναφορές της Κατηγορούσας Αρχής, με την έκφραση "για όνομα του Θεού", με τον πατέρα ενός εκ των θυμάτων, του Αιμίλιου Μιλτιάδους, να φωνάζει προς τον 31χρονο "έχεις εσύ Θεό;".

Την ίδια στιγμή, ο πατέρας του Θωμά, που επίσης παρακολουθούσε τη διαδικασία, απάντησε "ναι έχει Θεό", ενώ ο ίδιος ο κατηγορούμενος φώναξε "μακάρι να έφευγα εγώ και να έρχονταν αυτοί πίσω". Οι δικαστές αποχώρησαν

από την αίθουσα και η αστυνομία μετέφερε τον Θωμά πίσω στο κρατητήριο του δικαστηρίου.

Πολύωρη αναμένεται να είναι η δίκη

Η δίκη έχει επαναρχίσει, με τις πληροφορίες του Σίγμα να αναφέρουν ότι η αίθουσα ζητήθηκε για όλη την ημέρα, γεγονός που δείχνει ότι θα διαρκέσει πολλές ώρες.

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας. Mάλιστα εντός της δίκης υπάρχουν 6 μέλη της ΜΑΔ, 3 στην κάθε πλευρά το Θωμά.

Υπενθυμίζεται ότι το φονικό διαπράχθηκε σε πάροδο της πολυσύχναστης οδού Ανεξαρτησίας μετά από φιλονικία που προηγήθηκε με τα θύματα, τα οποία θεωρούσαν πως ο 31χρονος είχε προσβάλει, με σεξουαλικού περιεχομένου σχόλια, την αρραβωνιαστικιά του Παράσχου Ντορζή. Η αντιδικία μεταξύ των δυο πλευρών είχε ξεκινήσει μέρες πριν, όταν η πρώην κοπέλα του κατηγορούμενου φέρεται να έκανε παράπονα στους δυο αδελφούς για κακομεταχείριση της από τον Χριστάκη Θωμά.

Keywords
Τυχαία Θέματα