ΕΝΠ: Ακόμα τρεις προσθήκες

Ο προπονητής της ΕΝΠ και οι συνεργάτες του συνεχίζουν σε εντατικούς ρυθμούς τον προγραμματισμό της ομάδας με στόχο το συντομότερο δυνατόν να κλείσουν όλες οι κενές θέσεις. Στόχος του Νίκου Καραγεωργίου είναι η απόκτηση δυο ποδοσφαιριστών, που θα αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή, και ενός επιθετικού.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός εξετάζει αρκετούς ποδοσφαιριστές για τη θέση αυτή. Ένας από αυτούς είναι ο 23χρονος επιθετικός από το Καμερούν, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ημέρες να περάσει από δοκιμαστικά, ώστε να αποφασίσει

αν ταιριάζει στα πλάνα του.

Το μήνυμα που βγάζει η διοίκηση της ΕΝΠ είναι ότι μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας το κεφάλαιο ενίσχυση πρέπει να κλείσει, ώστε ο τεχνικός της ομάδας να δουλεύει καθημερινά στις προπονήσεις χωρίς καμία άλλη σκέψη.

Η Ένωση στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας τις επόμενες ημέρες θα αρχίσει τους φιλικούς αγώνες. Την Κυριακή στο «Τάσος Μάρκου» θα αντιμετωπίσει τη Ν. Σαλαμίνα. Στο φιλικό αυτό αναμένεται πως ο Νίκος Καραγεωργίου θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Η φιλική αναμέτρηση γίνεται περισσότερο για ξεμούδιασμα και όχι τόσο για συμπεράσματα που ωστόσο θα βγούνε. Σύμφωνα με το πρόγραμμα η ΕΝΠ θα δώσει άλλα τρία φιλικά με Εθνικό στο Δασάκι, ΑΕΚ στο Γ.Σ.Ζ. και Αγία Νάπα στο «Τάσος Μάρκου».

Keywords
Τυχαία Θέματα