ΕΝΠ - Νέα Σαλαμίνα 0-0: Απώλεια για Ένωση... για υπόθεση παραμονής!

ΕΝΠ και Νέα Σαλαμίνα κόλλησαν στο "μηδέν", για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται το βαθμό της ισοπαλίας.

Οι "βυσσινί", έχασαν τεράστιο έδαφος βαθμολογικά για την υπόθεση παραμονής, αφού βρίσκονται στους 24 βαθμούς και στο -9 από την επικίνδυνη ζώνη που βρίσκεται η Καρμιώτισσα. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι  που είναι στην κορυφή του β’ ομίλου, έχοντας ως μοναδικό στόχο στο τέλος να είναι αυτή που θα κατακτήσει την κορυφή.

Οι γηπεδούχοι το προσπάθησαν αρκετά για ένα γκολ

που θα τους έβαζε σε θέση οδηγού, όμως στην καλύτερη τους φάση στο 59’, βρήκαν απέναντι τους τον εξαιρετικό Κίσσα και στο 90’ με το πολύ καλό ισορροπημένο σουτ του Πολυκάρπου να καταλήγει μόλις έξω.

Από την άλλη η μεγάλη φάση του αγώνα για τους φιλοξενούμενους ήταν στο 70’ έπειτα από λανθασμένη έξοδο του Κόστιτς στην άμυνα της Ένωσης και ο Φλοριάν έπιασε την κεφαλιά όμως ο τερματοφύλακας της γηπεδούχου ομάδας έτρεξε τελευταία στιγμή και με το πόδι απομάκρυνε πάνω στη γραμμή.

ΕΝΠ (Μ.Σατσιάς): Κόστιτς, Κορσία, Χριστοφή, Έχμαν, Λουσέρο, Ντιαβαρά, Μέιρα, Γεβρέμοβιτς, Κατσιάρης, Βουτσένοβιτς, Ντρέκσα.

-Στον πάγκο: Παναγιώτου, Ντα Σίλβα, Ρουσιάς, Φερνάντες, Κωνσταντίνου, Κοτσώνης, Μαυρουδής, Σολωμού, Πρωτοπαπάς, Πολυκάρπου, Βούκσεβιτς, Λαμί.

Νέα Σαλαμίνα (Σ.Πουρσαϊτίδης): Κίσσας, Άδωνη, Ντάτκοβιτς, Τσίκο, Κουμουρής, Κλίμοβιτς, Καρλίτος, Ντορεγκαράι, Λέουκο, Μαργκάσα, Οφόρι.

Στον πάγκο: Καλανίδης, Σεργίου, Κατσικάς, Μάντζεκ, Φράγκος, Μποτεάκ, Νικολάου, Τολεμές, Τιάγκο, Φελίπε, Μαρτίνιο, Ντιακιτέ.

Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος

Α' Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Ευαγόρου Ευαγόρας

4ος Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος

VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

AVAR: Δημητριάδης Μάριος

Παρατηρητής: Καραγιώργη Σοφία

Keywords
Τυχαία Θέματα