Πώς θα είναι ο καιρός μέχρι τη Δευτέρα; Αναλυτικά η πρόγνωση

Ασθενής εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για τον καιρό μέχρι τη Δευτέρα.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα παράλια λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός

θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση ή και ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά, γενικά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, εκτός από τα δυτικά και τοπικά στα νότια παράλια, που θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και βόρεια παράλια και στα ψηλότερα ορεινά, και στους 22 στα νότια και ανατολικά παράλια.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά θαλάσσιοι, ασθενείς 3 μποφόρ, για να καταστούν από το μεσημέρι και μετά, νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και στους 30 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από το μεσημέρι και μετά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως την Κυριακή και τη Δευτέρα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα