Ενοχή παραδέχτηκε ο Μπακλέ για ΧΥΤΥ- ΧΥΤΑ

Άλλη μια παραδοχή καταγράφηκε σήμερα στο πλαίσιο εκδίκασης της υπόθεσης ΧΥΤΥ Κόσιης – ΧΥΤΑ Πάφου.

Άλλη μια παραδοχή καταγράφηκε σήμερα στο πλαίσιο εκδίκασης της υπόθεσης ΧΥΤΥ Κόσιης – ΧΥΤΑ Πάφου. Συγκεκριμένα ο κατηγορούμενος υπ’ αριθμόν 9, Ιμάντ Μπακλέ, Μηχανικός της εταιρείας Helector Cyprus

παραδέχτηκε ενοχή στις κατηγορίες 57,58, 60 και 61 του κατηγορητηρίου οι οποίες αφορούν καταρτισμό πλαστού εγγράφου (57+60), κυκλοφορία πλαστού εγγράφου (58+61).

Ο κ. Μπακλέ είναι ο 4ος συνολικά κατηγορούμενος ο οποίος παραδέχτηκε ενοχή στην υπόθεση. Προηγήθηκαν οι πρώην Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας στον οποίο επιβλήθηκε ποινής φυλάκισης 2 χρόνων, πρώην Διευθυντής της εταιρείας Helector Cyprus Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον οποίο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με αναστολή και ο Χριστάκης Πέτρου, Δημόσιος Υπάλληλος για τον οποίο εκκρεμεί η επιβολή ποινής.

Το Δικαστήριο όρισε όπως η διαδικασία σε ό,τι αφορά τον Ιμάντ Μπακλέ συνεχιστεί στις 7 Ιουνίου στις 9:00 το πρωί, μαζί με τη διαδικασία για τον Χριστάκη Πέτρου, για παρουσίαση των παραδεχτών γεγονότων από την κατηγορούσα Αρχή και αγόρευση της υπεράσπισης για μετριασμό της ποινής.

Keywords
Τυχαία Θέματα