Ενίσχυση συνεργασίας μεταξύ Αστυνομίας και Υφυπουργείου Έρευνας

Πραγματοποιήθηκε το σήμερα το πρωί στο Αρχηγείο Αστυνομίας συνάντηση μεταξύ του Αρχηγού Αστυνομίας, Στέλιου Παπαθεοδώρου, με τον Υφυπουργό Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, Κυριάκο Κόκκινο, με σκοπό τη συζήτηση όσον αφορά στον τρόπο ενίσχυσης της συνεργασίας μεταξύ Αστυνομίας και Υφυπουργείου.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, στο πλαίσιο της συνάντησης, συζητήθηκε επίσης ο καταρτισμός ενός στρατηγικού πλάνου, για ψηφιοποίηση πολλών διαδικασιών που διεκπεραιώνει μέχρι στιγμής η  Αστυνομία με φυσική επαφή, ούτως ώστε να μπορεί

να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνία και να διευκολύνει τους πολίτες, αφού ως ένας μεγάλος Οργανισμός η Αστυνομία συνδιαλέγεται συνεχώς μαζί τους.

Η όλη προσπάθεια, σημειώνεται, θα γίνεται παράλληλα με τις υπόλοιπες ενέργειες που πραγματοποιούνται με σκοπό την αναδιοργάνωση της Αστυνομίας Κύπρου και στο πλαίσιο των προτάσεων που έχουν υποβληθεί για την Αστυνομία, στο Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της Κύπρου.

Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης ο Υπαρχηγός Αστυνομίας, Χρήστος Μαυρής, και άλλα στελέχη της Αστυνομίας και του Τμήματος Υπηρεσιών Πληροφορικής του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα