Ενεργοί Πολίτες-Κίνημα Κυνηγών: Θα αγωνιστούν για την ευημερία της Κύπρου

Οι Ενεργοί Πολίτες - Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών θα αγωνιστούν για την ευημερία της Κύπρου και θα καταφέρουν να είναι εντός του νέου Κοινοβουλίου, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος του Νικόλας Προδρόμου.


Σε δηλώσεις ύστερα από την υποβολή των υποψηφιοτήτων τους ενώπιον του Επάρχου Αμμοχώστου, για τις βουλευτικές εκλογές της 30ης Μαΐου, ο κ. Προδρόμου είπε ότι «οι

Ενεργοί Πολίτες – Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών καταθέσαμε σήμερα τις υποψηφιότητες μας, ούτως ώστε στις 30 Μαΐου να καταφέρουμε ως Κίνημα να δώσουμε βροντερά το παρών μας στη νέα Βουλή».

Πρόσθεσε ότι «είμαστε ένα νεοσύστατο Κίνημα, που πηγάζει από το σύνολο των κυνηγών, όμως ανάμεσα μας έχει ενταχθεί και μια μερίδα απλών πολιτών, άνθρωποι που θέλουν να αγωνιστούν για πάρα πολλά πράγματα που έχουν να κάνουν με την ευημερία του τόπου μας. Στις 30 Μαΐου θα καταφέρουμε να είμαστε εντός του νέου Κοινοβουλίου» ανέφερε.

Εξάλλου ο ανεξάρτητος υποψήφιος Φλώρος Τσαγγάρης ανέφερε πως «η δική μου υποψηφιότητα είναι υποψηφιότητα αντίδρασης και διαμαρτυρίας» και πρόσθεσε πως «είναι εις γνώση μου ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να εκλεγώ».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα