Ενδιαφέρον στα κάτω και στη μέση της βαθμολογίας

Με δυο αγώνες πέφτει η αυλαία της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta. Αρκετά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, αφού τα αποτελέσματα τους θα διαφοροποιήσουν το σκηνικό στα κάτω και στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.  

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι ο Εθνικός θα φιλοξενήσει την Καρμιώτισσα στις 17:00. Οι δυο ομάδες βρίσκονται στην προτελευταία και τελευταία θέση της βαθμολογίας και αυτομάτως γίνεται αντιληπτή η μεγάλη σημασία της σημερινής αναμέτρησης. Η ομάδα της Άχνας προέρχεται από το σπουδαίο διπλό επί του ΑΠΟΕΛ

με 3-2 και η αντίστοιχη των Πολεμιδιών από την ισοπαλία με τον Απόλλωνα (1-1).

Στο δεύτερο και τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής η Πάφος θα υποδεχτεί την ΕΝΠ στις 19:00. Τις δυο ομάδες της χωρίζει μόλις ένας βαθμός και η νικήτρια εκτός του ότι θα απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη θα αναπτερώσει τις ελπίδες της για είσοδο στην 6άδα.

Η Πάφος που την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε από την ΑΕΛ (1-0) σε ενδεχόμενο νίκης θα ανέβει στην 7η θέση και θα βρεθεί στο -1 από τη Δόξα, ενώ η ΕΝΠ που προέρχεται από επιτυχία απέναντι στον Ερμή θα πλησιάσει στους δυο βαθμούς αν κερδίσει το σημερινό παιχνίδι.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ενδιαφέρον,endiaferon