Ένδεκα συμμετοχές ήταν αρκετές για τον Γιιοβάνοβιτς...

Αποκτήθηκε προς τα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου, προκειμένου να καλύψει το κενό του τραυματίας Ζοέλ Μαλ, αλλά χρειάστηκε να φτάσει έως τα τέλη Φεβρουαρίου, προκειμένου ο Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον Απόλλωνα.

Από το εντός έδρας 2-1 επί της ΕΝΠ στις 21 Φεβρουαρίου ο 28χρονος Σέρβος μέτρησε άλλες 10 συμμετοχές και αυτές οι συνολικά 11 παρουσίες με την κυανόλευκη φανέλα αποδείχθηκαν αρκετές, προκειμένου να πείσει άπαντες πως αξίζει να παραμείνει στο Κολόσσι.

Σύμφωνα με τη σερβική ιστοσελίδα

Sportklub, ο Γιοβάνοβιτς διευθέτησε την περασμένη Παρασκευή (4/6) τις τελευταίες λεπτομέρειες και προσεχώς θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τον Απόλλωνα, το οποίο θα έχει τριετή διάρκεια.

«Η προσφορά του Απόλλωνα, που μου παρουσίασε εγκαίρως, ήταν καθοριστική και με σαφή θέση των διοικούντων τον σύλλογο: ο τίτλος παραμένει προτεραιότητα. Η οικογενειακή απόλαυση στον κυπριακό ήλιο, η ενίσχυση της ομάδας και οι μέγιστοι στόχοι, έφεραν ένα γρήγορο 'ναι' εκ μέρους μου», επιβεβαίωσε ο Σέρβος ο τερματοφύλακας.

«Ο Απόλλωνας περιμένει τον τίτλο για 15 χρόνια και η δεύτερη θέση της περασμένης σεζόν κρίθηκε ως αποτυχία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο διαμορφώθηκε σαφής στόχος τον Μάιο για επίθεση με στόχο τον θρόνο του πρωταθλητή. Με κάθε κόστος», συμπλήρωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα