Έναρξη νέου Ευρωπαϊκού προγράμματος με πλούσια δώρα

Το SigmaLive ανακοινώνει την έναρξη υλοποίησης του προγράμματος Respect το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUIPO). Το έργο υλοποιείται σε τρεις χώρες, Κύπρο, Ελλάδα και Ισπανία, με την εμπλοκή ενός εταίρου από κάθε χώρα. Εταίρος από την Ελλάδα

είναι ο Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΟΠΙ) κι από την Ισπανία, η εταιρεία GeInnovacion.

Οι τρείς εταίροι συνδυάζουν τις δυνάμεις και την εμπειρία τους σε διαφορετικούς τομείς με σκοπό την ευαισθητοποίηση των νέων πάνω στα ζητήματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και στη σημασία του σεβασμού των δικαιωμάτων όλων των δικαιούχων. Το μεγαλύτερο ενημερωτικό πόρταλ της Κύπρου αναμένεται να εξασφαλίσει την επιτυχία της καμπάνιας. Από την πλευρά του, ο Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας με την τεράστια εμπειρία του στα ως άνω ζητήματα, θα καθοδηγήσει την ομάδα στην προσέγγιση του ευαίσθητου αυτού θέματος. Η GeInnovacion είναι ο εταίρος που θα δώσει την απαιτούμενη ώθηση στο πρόγραμμα για να προσελκύσει τα νεανικά κοινά.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την υλοποίηση μίας σειράς δράσεων με τη χρήση τόσο νέων μέσων ενημέρωσης όσο και παραδοσιακών. Πιο συγκεκριμένα, το κοινό θα ενημερωθεί μέσα από εκστρατείες επικοινωνίας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και σε δημοφιλή ενημερωτικά πόρταλς. Ταυτόχρονα, τηλεόραση και σινεμά θα έχουν τη δική τους θέση στην καμπάνια μας. Τέλος, δράσεις όπως διαγωνισμοί με πλούσια δώρα θα συμπεριληφθούν με σκοπό την ενεργή συμμετοχή του κοινού.

Ακολουθήστε μας στις σελίδες Facebook (@respectproject2021) &Instagram (@respectproject_gr & @respectproject_es)   του προγράμματός μας για να μαθαίνετε όλα τα νέα και για να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε πλούσια δώρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα