Ένα δεκάλεπτο ήταν αρκετό

Οι «ερυθρόλευκοι» φόρτσαραν μόνο στο τρίτο δεκάλεπτο απέναντι στο μαχητικό σύνολο του Θανάση Σκουρτόπουλου, όπου πήραν τη νίκη με 77-73 και έτσι με 2-0 προκρίθηκαν στα ημιτελικά της Α1, περιμένοντας έναν εκ των ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ.

Πλην του Μιλουτίνοφ, σκόραραν όλοι οι υπόλοιποι που αγωνίστηκαν για τους Πειραιώτες, με τον Γουόρικ να ήταν πρώτος σκόρερ με 17 πόντους και τον Βασίλη Σπανούλη να προσθέτει άλλους 14. Από τους Κρητικούς μεγάλη προσπάθεια έκανε ο Χάροου με 17 πόντους.

Τα

δεκάλεπτα: 16-13, 36-40, 49-66, 73-77
Ρέθυμνο (Σκουρτόπουλος): Ντελινινκάιτις 9 (3), Μάντεν 12 (2), Γιαννόπουλος 3 (1), Στόουν 3, Κάρτερ 14, Σχίζας 5 (1), Σάφτενααρ 3, Τσακαλέρης 3 (1), Χάροου 17 (2), Πανατεράκης, Δουλγεράκης 3 (1), Θεοδωρίδης 1.

Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): Παπαπέτρου 11 (2), Σπανούλης 14 (1), Μιλουτίνοφ, Μάντζαρης 4, Παπανικολάου 4, Χάντερ 11, Στρόμπερι 3 (1), Αγραβάνης 2, Γουόρικ 17 (6ριμπ), Χάκετ 4 (1), Λοτζέσκι 5, Αθηναίου 2.

Η γκάφα της χρονιάς
Είναι από τις περιπτώσεις που θέλεις να ανοίξει η Γη να σε καταπιεί. Κυριολεκτικά! Ο Ζερμέιν Μάρσαλ βρέθηκε στη ζώνη του λυκόφωτος στο τέλος της πρώτης παράτασης του αγώνα ανάμεσα σε Κηφισιά και Άρη, με αποτέλεσμα να σκοράρει σε βάρος της ομάδας του και να οδηγήσει το παιχνίδι σε δεύτερο έξτρα πεντάλεπτο. Εκεί όπου οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν και πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά των playoffs της Basket League.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ, που είχε μικρό χρόνο συμμετοχής εδώ και καιρό, δεν συνειδητοποίησε ότι σκόραρε στο καλάθι της ομάδας του, με αποτέλεσμα να γίνει το πρόσωπο της ημέρας, όχι μόνο στην Basket League, αλλά παγκοσμίως. Δεν είχαν περάσει παρά μερικά λεπτά από τη στιγμή του «εγκλήματος» άλλωστε, όταν ο Μάλκολμ Ντιλέινι σχολίασε τη φάση στο Twitter λέγοντας πως «εκεί στην Ελλάδα, καπνίζουν τα καλύτερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα