Ένα ΑΠΟΕΛ κατώτερο των περιστάσεων και των δυνατοτήτων του

Αυτό δεν ήταν ΑΠΟΕΛ. Παρά το εξαιρετικό ξεκίνημα, το γρήγορο γκολ του Μοράις οι γαλαζοκίτρινοι χωρίς λόγο κατέβασαν ταχύτητες, έδωσαν χώρους στην ΑΕΚ η οποία έχοντας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα την κατοχή έκαναν την ολική ανατροπή αναγκάζοντας τον ΑΠΟΕΛ σε νέα

ήττα.

Ήταν κατώτερο των περιστάσεων σ’ ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι από βαθμολογικής άποψης αφού με νίκη θα έβγαζε εκτός την ΑΕΚ από την διεκδίκηση του τίτλου.

Έμεινε μακριά από τις πραγματικές του δυνατότητες, ασύνδετο σ’ όλες τις γραμμές και παίκτες βαρόμετρο να βρίσκονται σε κακή μέρα.

Αμυντικά η ΑΕΚ του δημιούργησε πολλά προβλήματα, το δίδυμο Αστίθ – Ιωάννου δεν μπορούσε να αναχαιτίσει σωστά τους επιιθετικούς των γηπεδούχων με αποτέλεσμα να το πληρώσουν στις καθυστερήσεις.

Ο Κρίστιανσεν έχει βαρύτατες ευθύνες για την εικόνα της ομάδας του η οποία προερχόταν από διακοπή και που βοήθησε να πάρει τις απαραίτητες ανάσες.

Αντί αυτού ο ΑΠΟΕΛ δεν ήταν φρέσκος εντός αγωνιστικού χώρου, δεν είχε καλά τρεξίματα, κλείστηκε στο δικό του μισό γήπεδο κάτι που δεν μας είχε συνηθίσει ενώ το κυριότερο δεν μπόρεσε να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα.

Πλέον η ήττα σαφώς και θα προβληματίσει αλλά δεν θα φέρει την καταστροφή. Ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει να έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση τίτλος, από τα δικά του αποτελέσματα θα εξαρτηθεί ο φετινός πρωταθλητής και είναι εδώ που χρειάζεται να γίνει η καλύτερη δυνατή διαχείριση ώστε να επιστρέψει η ομάδα στις καλές εμφανίσεις και κυρίως στις νίκες.

Keywords
Τυχαία Θέματα