Εμφανίστηκε ο πατέρας του Ντεπάι

Ο πατέρας του Μέμφις Ντεπάι εμφανίστηκε στο Τύπο, είπε ότι θέλει να βρεθεί σε επαφή με τον γιο του και δήλωσε ότι ποτέ δεν τον παράτησε.

Οταν ο Ντεπάι έγινε γνωστός μέσα από την PSV και την Εθνική Ολλανδίας, ένα από τα πράγματα που έκαναν εντύπωση στην ιστορία του ήταν ότι δεν ήθελε στην πλάτη το επίθετό του και είχε επιλέξει το Μέμφις. Ο λόγος ήταν ότι δεν ήθελε τίποτα από τον πατέρα του ο οποίος τον είχε αφήσει όταν ήταν μικρός και οι δυο τους έχουν να βρεθούν 17 χρόνια. Ο 50χρονος,

Ντένις, πατέρας του άσου πλέον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τόνισε ότι δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

«Είναι ο γιος μου και τον αγαπώ. Είμαι ο άνθρωπος που του έδωσα την πρώτη του μπάλα. Δεν τον παράτησα, ήμουν πάντα εκεί για εκείνον. Τον είδα στο youtube να μιλάει για τον πατέρα του, λέγοντας ότι δεν θέλει να έχει το όνομά μου στην πλάτη του. Με έκανε να νιώθω απαίσια. Θέλω να βρεθώ ξανά σε επαφή μαζί του. Μου λείπει τόσο πολύ» είπε ο πατέρας του εξτρέμ των Red Devils στην Sun.

«Αυτά τα πράγματα είναι κομμάτι της ζωής μου. Δεν έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο. Είναι κάτι διαφορετικό. Εχω και μία ζωή μαζί με το ποδόσφαιρο» είχε πει παλαιότερα στο BBC ο Μέμφις.

Keywords
Τυχαία Θέματα