Έμεινε σε κώμα 1,5 μήνα και τα κατάφερε-«Οι πιθανότητες ζωής ήταν κάτω του 5%»

Τον Σεπτέμβριο του 2019 ο Γιάννης Κολέτσος δέχθηκε επίθεση έξω από ένα μπαρ, με αποτέλεσμα να μείνει σε κώμα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μιλώντας στο Ήρθε και Έδεσε ο Γιάννης ανέφερε ότι το περιστατικό έγινε σε ένα βράδυ διασκέδασης έξω από ένα νυχτερινό μαγαζί.  «Υπήρξε ένας διαπληκτισμός από άτομο του μαγαζιού με ένα φίλο μου και εκεί ξεκίνησαν όλα. Μη θέλοντας να δώσω έκταση στο θέμα προσπάθησα να διακόψω αυτή τη διαμάχη και τελικά βρέθηκα αυτός με τα πιο πολλά τραύματα».

Μετά από ενάμιση μήνα που βρισκόταν σε κόμμα ξύπνησε στην εντατική και όπως ανέφερε είχε θολές μνήμες. «Δεν

ήξερα ότι είχε περάσει τόσος καιρός και μετά μέχρι να διαχειριστώ όλη την κατάσταση άφησα λίγο αυτό το κομμάτι πίσω γιατί είχα ψυχοσωματικά θέματα που έπρεπε να αντιμετωπίσω.  Θεραπεύτηκα είμαι πολύ καλύτερα, μου έχουν μείνει κάποια κατάλοιπα που τα δουλεύω καθημερινά. Κάθε δυσκολία εσύ μπορείς να την καθορίσεις αν είναι σημαντική. Τα πολύ δύσκολα τα αντιμετώπισα και εγώ και οι γύρω μου σαν κάτι το πολύ μεμπτό».

Όπως ανέφερε οι πιθανότητες για να ζήσει ήταν κάτω του 5%. «Οι δεύτερες ευκαιρίες δίνονται, μετά είναι καθαρά στο χέρι σου πώς θα τις εκμεταλλευτείς».
Οι άνθρωποι που τον κτύπησαν όπως είπε μετά το δικαστήριο είναι έξω καθώς εξαιρούνται καθαρά από το νόμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα