Έλληνας: "Αν κερδίσω φέτος, το 2016 θα τρέχω στην Formula 1"

Χαρούμενος για την συνεργασία του με την Strakka Racing έμεινε ο Ευτίχιος Έλληνας που φέτος έχει την ευκαιρία να κάνει το άλμα στην καριέρα του και του χρόνου να αγωνιστεί στην Formula 1.Μια μεγάλη εταιρεία έχει επενδύσει στον Τίο Έλληνα, πιστεύοντας προφανώς πως θα καταφέρει να πάρει το φετινό πρωτάθλημα και άρα να τρέχει του χρόνου στην Formula 1. Το

πιστεύει και ίδιος πολύ, θεωρώντας πως τα 24 είναι η ιδανική ηλικία!Όπως και να ‘χει, τα θετικά της φετινής χρονιάς είναι πολλά. Η ομάδα του έχει το δικό της simulator (οπότε καλύτερη προπόνηση), θα τρέχει διαφορετικό Σαββατοκύριακο από την F1, αλλά στις ίδιες ακριβώς πίστες (!), ενώ και το δυνατό management group της Strakka Racing θα του δώσει σίγουρα την ώθηση που χρειάζεται για να κάνει επιτέλους το μεγάλο άλμα.

Διαβάστε στο link την συνέντευξη του στην city:

Εσύ πόσο πιστεύεις στον εαυτό σου; Πότε θεωρείς ότι θα μπορούσες να κάνεις το μεγάλο άλμα για την F1;"Εδώ που θα τρέξω φέτος θα πρέπει να τα δώσω όλα. Πάω για το πρωτάθλημα. Αν καταφέρω να τερματίσω πρώτος ή μέσα στους πρώτους τρεις, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα το 2016 να είμαι στην Formula1. Τούτη η χρονιά είναι πολύ σημαντική για μένα".Πως ήταν το αίσθημα μέσα στο μονοθέσιο της F1;"Ήταν κάτι ξεχωριστό επειδή κυρίως γιατί το περίμενα για πάρα πολλά χρόνια. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να φτάσω μέχρι εκεί, αλλά μέσα από τα αποτελέσματα που είχα από το ’11 ως το ’13, μου δόθηκε τελικά η μεγάλη ευκαιρία"

Keywords
Τυχαία Θέματα