Ελλαδίτης ανάμεσα στους κορυφαίους νεαρούς ποδοσφαιριστες!

Το όνομα του 17χρονου αμυντικού του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργου Αντζουλά, φιγουράρει στην ηλεκτρονική έκδοση του «Guardian», μεταξύ των 60 καλύτερων ταλέντων του κόσμου που έχουν γεννηθεί το 2000!


Όπως κάθε χρόνο, έτσι κι εφέτος η αγγλική εφημερίδα επέλεξε τους 60 κορυφαίους παίκτες της γενιάς τους, με το νεαρό άσο των Αρκάδων να επιλέγεται στη σχετική λίστα. Το ίδιο είχε συμβεί το 2014 με τον Λάζαρο Λάμπρου, το 2015 με το Δημήτρη Λημνιό και πέρυσι με τον Αντώνη Στεργιάκη.

Το βρετανικό

μέσο ενημέρωσης παραθέτει κάτω από την φωτογραφία του Αντζουλά το βιογραφικό του διεθνούς με την εθνική παίδων: «Ψηλός, δεξιοπόδαρος και έξυπνος, ο Αντζουλάς διαφέρει από την συνηθισμένη περιγραφή του δυναμικού Έλληνα κεντρικού αμυντικού.

Ικανός να διαβάζει το παιχνίδι σαν μέσος κι αν χρειαστεί μπορεί να παίξει και στο κέντρο, οι τοποθετήσεις και η αντίληψη είναι τα δυνατά του σημεία, υποκαθιστώντας την έλλειψη ταχύτητας. Ο Αντζουλάς υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο τον Αύγουστο, έχοντας οδηγήσει την ομάδα U-20 του Αστέρα Τρίπολης στον τελικό του πρωταθλήματος, όπου τον «τσέκαραν» αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι. Έχει καθιερωθεί ως βασικός τα τελευταία δύο χρόνια στην Εθνική ομάδα U-17 και ήταν ο κορυφαίος παίκτης στην νίκη - έκπληξη επί της Ισπανίας (1-0) τον περασμένο Μάρτιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα