Δύο αεροπλάνα προχώρησαν σε εκτροπή στο αερ. Λάρνακας

Οι αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο Ισραήλ, και ειδικότερα στο Τελ Αβίβ, αναγκάζει αεροπλάνα να αλλάξουν πορεία και να κατευθύνονται προς το αεροδρόμιο Λάρνακας.

Όπως θα δείτε και στην εικόνα που ακολουθεί αλλά και την ενημέρωση από το χρήστη του διαδικτύου Χάρη θεοχάρους, που ειδικεύεται σε θέματα πτήσεων, η κακοκαιρία που επικρατεί στο Τελ Αβίβ αναγκάζει αεροπλάνα να προχωρήσουν σε εκτροπή και να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον εκπρόσωπο Τύπου των αεροδρομίων Hermes,

Αδάμο Ασπρή, δύο αεροπλάνα αναγκάστηκαν σε εκτροπή και προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας το απόγευμα. Η μία πτήση σύμφωνα με τον κύριο Ασπρή, αφορά αεροπλάνο που απογειώθηκε από το Μόναχο και η άλλη πτήση αεροπλάνο που απογειώθηκε από τις Βρυξέλλες. Είχαν προορισμό αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ, ωστόσο η κακοκαιρία που επικρατεί ανάγκασε σε εκτροπή στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Το ένα αεροπλάνο, σύμφωνα με τον κύριο Ασπρή, ήδη αναχώρησε από την Κύπρο για το Τελ Αβίβ, ενώ ανάλογη διευθέτηση γίνεται και για το δεύτερο αεροπλάνο.

Όπως μας αναφέρθηκε, οι καιρικές συνθήκες βελτιώνονται σιγά σιγά στο Ισραήλ.

Δείτε την ανάρτηση του κυρίου Θεοχάρους:

Extreme weather conditions in Tel Aviv, first persion to Larnaca Cyprus, possibly more to follow. Busy afternoon. data via @flightradar24 pic.twitter.com/Upl6roLAhM

— Harry Theocharous (@TheocharousH) 19 Δεκεμβρίου 2016
Keywords
Τυχαία Θέματα