Εκτός Ολυμπιακού Χωριού οι Τζόκοβιτς, Μάρεϊ

Οι Big Four (Φέντερερ, Ναδάλ, Τζόκοβιτς, Μάρεϊ) δεν πρόκειται να συναντηθούν στο Ολυμπιακό Χωριό κατά τη διάρκεια των Αγώνων του Ρίο.

Ο Άντι Μάρεϊ θα ακολουθήσει τη... συνταγή Λονδίνου, με την οποία κατάφερε να πανηγυρίσει το χρυσό μετάλλιο με τα χρώματα της Μεγάλης Βρετανίας. «Όταν έμεινα στο χωριό στο Πεκίνο πέρασα πολύ ωραία, αλλά το τένις μου ήταν κακό», είπε ο Νο.2 τενίστας στον κόσμο. «Έκανα κάτι διαφορετικό στο Λονδίνο και πήγε καλά. Νομίζω ότι

το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να προετοιμαστείς όπως το κάνεις και για τα άλλα event. Να βρίσκεσαι στον δικό σου χώρο και όχι σε ένα τρελό (παρότι συναρπαστικό) μέρος, όπως το Ολυμπιακό Χωριό. Είναι διαφορετικό από ό,τι έχουμε συνηθίσει. Γι' αυτό νομίζω ότι κάποιοι επιλέγουν να μείνουν έξω».

Κάπως έτσι σκέφτεται και ο Νόβακ Τζόκοβιτς... «Πιστεύω ότι θα μείνουμε τουλάχιστον για μια εβδομάδα στο χωριό. Όταν αρχίσει το τουρνουά νομίζω ότι θα χρειαστώ τον χώρο μου και ηρεμία στην προπόνηση».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο Ρότζερ Φέντερερ θα μείνει σε διαμέρισμα στο Ρίο, όμως ο τέταρτος της παρέας, ο Ράφα Ναδάλ επιλέγει διαφορετικό δρόμο... «Πάντα έλεγα ότι η παραμονή στο χωριό υπήρξε η καλύτερη εμπειρία στη ζωή μου, ένα από τα πράγματα που εκτιμώ περισσότερο στους Αγώνες», είπε ο αριστερόχειρας Ισπανός, βάζοντας φρένο στα σενάρια. «Δεν φαντάζομαι τους Αγώνες χωρίς το Ολυμπιακό Χωριό. Σέβομαι τη γνώμη των άλλων, αλλά είναι μοναδική εμπειρία».

Keywords
Τυχαία Θέματα