Εκτός ο Ντιέγκο Κόστα

Εκτός ευρωπαϊκής λίστας έμεινε ο Ντιέγκο Κόστα, οι σχέσεις του οποίου με την Τσέλσι και τον Αντόνιο Κόντε παραμένουν σε οριακό σημείο. Ο διεθνής επιθετικός δεν δηλώθηκε για το Champions League, αντίθετα με το πρωτάθλημα της Premier League, κι έτσι οι πρωταθλητές Αγγλίας απέμειναν στη διοργάνωση με τους Μοράτα και Μπατσουαγί.

Η κίνηση αυτή εξηγείται

από το γεγονός ότι ο Ισπανοβραζιλιάνος μπορεί να εγκαταλείψει το Λονδίνο κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, όταν η Ατλέτικο Μαδρίτης, ο σύλλογος στον οποίο θέλει οπωσδήποτε να επιστρέψει, θα έχει απεμπλακεί από την τιμωρία της FIFA και θα μπορεί να τον υπογράψει.

Τις λίστες που απέστειλαν στην UEFA ανακοίνωσαν επίσης και οι άλλες αγγλικές ομάδες. Σε εκείνη της Λίβερπουλ συμπεριλήφθηκε ο Κουτίνιο, ενώ αντίθετα απροσδόκητη υπήρξε για κάποιους η ένταξη του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στη λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ο Σουηδός εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τις συνέπειες του σοβαρού τραυματισμού του και δεν προβλέπεται να είναι έτοιμος πριν τον Δεκέμβριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα