Εκτός ΛΕΜΕΣΟΥ κάτι παθαίνει - Τα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν

Οι αδυναμίες της ΑΕΛ στα εκτός έδρα παιχνίδια, έκαναν την εμφάνιση τους και στον αγώνα με αντίπαλο την Πάφο που γνώρισε την ήττα με 2-0.

Η Λεμεσιανή ομάδα από την αρχή του πρωταθλήματος, δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απατήσεις ενός αγώνα που είναι εκτός Λεμεσού. Χαρακτηριστικό το γεγονός, πως από τους 26 βαθμούς που μάζεψε μέχρι στιγμής η ομάδα του Κέρκεζ, μόνο οι 5 είναι μακριά από το Τσίριεο. Τραγικό νούμερο που σίγουρα δεν αφήνει κανένα ικανοποιημένο.  

Η

ΑΕΛ κέρδισε 0-1 τον Εθνικό ενώ έφερε δύο ισοπαλίες με Ένωση και Δόξα. 

Όσον αφορά την συνέχεια, το πρόγραμμα έχει ΑΕΚ και Ομόνοια εντός έδρας. Αρχικά την Τετάρτη η ΑΕΛ υποδέχεται την ομάδα της Λάρνακας στο πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα προημιτελικά του κυπέλλου και στόχος είναι να μπουν οι βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού. Ακολούθως, είναι το παιχνίδι με τους πράσινους της Λευκωσίας με την ΑΕΛ να θέλει τη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για είσοδο στην πρώτη εξάδα. 

Θυμίζουμε πως αυτή την στιγμή η ομάδα της Λεμεσού είναι στην 6η θέση με 26 βαθμούς ενώ η ΑΕΚ είναι στην 5η θέση με 28 βαθμούς. Πιο κάτω και την 7η θέση είναι η Νέα Σαλαμίνα με 24 βαθμούς. Οι διαφορές είναι μικρές και όσο οι αγωνιστικές τελειώνουν ανεβαίνει και το ενδιαφέρον σε αυτή την μάχη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έξω οι Γκοντάλ και Τόρες στην ΑΕΛ

Ελβετοί διαιτητές στο ΑΕΛ-ΑΕΚ

Keywords
Τυχαία Θέματα