Εκτός Κυβέρνησης ο Μάριος Δημητριάδης με δική του απόφαση

Εκτός Υπουργικού Συμβουλίου θέτει εαυτόν ο νυν Υπουργός Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων Μάριος Δημητριάδης, καθώς όπως δηλώνει ο ίδιος δεν επιθυμεί να συνεχίσει στο κυβερνητικό σχήμα, παρά την πρόταση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έχει λάβει απόφαση να επανέλθει ως επαγγελματίας στον ιδιωτικό τομέα.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

"Ένας μεγάλος κύκλος ολοκληρώθηκε στο Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων. Θα

ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την εμπιστοσύνη του και την ευθύνη να συμβάλλω με τις όποιες δυνάμεις μου στο έργο του Υπουργείου, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τον Κύπρο. Η κοινωνία και η οικονομία θα κρίνουν το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας.

Τον ευχαριστώ επίσης θερμά για την πρότασή του να συνεχίσω ως μέλος του νέου Υπουργικού Συμβουλίου. Αυτή με τιμά, όμως πήρα την απόφαση να αφήσω το χώρο της πολιτικής και να επανέλθω, ως επαγγελματίας, στις προκλήσεις του ιδιωτικού τομέα.

Εύχομαι στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στη νέα κυβέρνηση κάθε επιτυχία στην αποστολή τους. Άλλωστε, στο επίπεδο του δημόσιου βίου, η επιτυχία μιας κυβέρνησης αφορά στο μέλλον του τόπου και στην προοπτική των ανθρώπων του".

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εκτός Κυβέρνησης, Μάριος Δημητριάδης,ektos kyvernisis, marios dimitriadis