Εκτός για 1 χρόνο εξαιτίας του τροχαίου ο Κίο

Ο Ρίτσαρντ Κίο έχει... ρημάξει τους χιαστούς και στα δυο του γόνατα έπειτα από το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη πριν από λίγες μέρες με συμπαίκτες του από τη Ντέρμπι Κάουντι και θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα που ενδέχεται να ξεπεράσει τον ένα χρόνο! 

Είναι μια από τις μεγαλύτερες αποδείξεις πως αλκοόλ και τιμόνι δεν πάνε μαζί.. Οι Λόρενς, Μπένετ και Κίο επέλεξαν να συνεχίσουν τη βραδιά τους έπειτα από δείπνο που είχαν με όλη την υπόλοιπη ομάδα και...

ξέφυγαν παντελώς.

Έχοντας καταναλώσει πολλές μπύρες και μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, αποφάσισαν να επιστρέψουν στα σπίτια τους με το αυτοκίνητο, τράκαραν, γλίτωσαν τα πολύ χειρότερα με το όχημα να έχει υποστεί πολύ μεγάλη ζημιά στο μπροστινό του μέρος, όμως, ο Κίο αποκόμισε σοβαρούς τραυματισμούς στα γόνατα.

Ο αρχηγός της Ντέρμπι, διαπιστώθηκε πως έχει προκαλέσει ζημιά στους χιαστούς και των δυο του γονάτων και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περισσότερους από 12 μήνες, αφού χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια να περπατήσει κανονικά, πόσω μάλλον να τρέξει και να παίξει ποδόσφαιρο!

πηγή:gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα