Εκτός έδρας νίκες για ΕΝ Παραλιμνίου και Πάφο

Με τις αναμετρήσεις της 17ης αγωνιστικής συνεχίστηκε σήμερα η δράση του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

Προχώρησαν νικηφόρα Ένωση Νέων Παραλιμνίου, Πάφος και Άρης, απώλειες για την Καρμιώτισσα στην έξοδο της με την ΕΝΑΔ.*Η πρωτοπόρος Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο Μακάρειο Στάδιο με τέρμα του Μπούντιμιρ στο 6' προηγήθηκε με 1-0 του Ολυμπιακού. Στο 20'

ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε δοκάρι.Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 51' ο Αδάμος Πιερέττης πέτυχε το 2-0 γα την Ένωση και δέκα λεπτά αργότερα ο Μπούντιμιρ το 3-0.Στο 85' οι γηπεδούχοι με πέναλτι του Ευαγγέλου μείωσαν σε 1-3. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Γιωρκάτζιης διαμόρφωσε το 4-1 για την πρωτοπόρο Ένωση που έφτασε στους 38 βαθμούς.*Στην Αραδίππου η Πάφος κέρδισε με 1-0 την τοπική Ομόνοια και έφτασε στους 37 βαθμούς. Το τέρμα πέτυχε ο Κρίστοφερ Ντίκσον στο 62'.*Στο Τσίρειο Στάδιο ο Άρης κέρδισε με 2-1 την ΑΕΖ και έφτασε στους 34 βαθμούς.Στο 7' οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Σάββα Κύπρου και στο 32' ο Θεοδόσης Κύπρου ισοφάρισε για τον Άρη.Στο 62' ο Μαραγκουδάκης με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στον Άρη που τελικά του χάρισε και τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι τέλειωσαν το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Σ. Κύπρου στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου.*Στην Πόλη Χρυσοχούς η ΕΝΑΔ με την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών έμειναν στο 0-0.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ2-1ΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΔΙΓΕΝΗΣ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ0-1ΝΙΚΟΣ&ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΡΗΜΗΣΕΝ.Α.Δ. ΠΟΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ0-0ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ0-0ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ1-4ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥΑΠΕΠ ΠΙΤΣΙΛΙΑΣ0-1ΕΛΠΙΔΑ ΞΥΛΟΦΑΓΟΥΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ0-1ΠΑΦΟΣ F.C.
Keywords
Τυχαία Θέματα